Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Olteanu: ”Volei Municipal Zalău pleacă cu prima șansă în meciul cu Tricolorul Ploiești”


Experimentatul voleibalist consideră că gruparea de sub Meseș este favorită înaintea derby-ului de sâmbătă, chiar dacă echipa sa stă mai bine în clasament


Înainte de startul sezonului, Tricolorul Ploiești a dat adevărate ”lovituri” pe piața transferurilor, iar sub comanda lui Sergiu Stancu au ajuns jucători de mare valoare precum  Laurenţiu Lică, Cristian Barha, Nikita Stulenkov, Julian Bissette, Philipp Kroiss, dar și Bogdan Olteanu – unul dintre cei mai buni jucători din România. Acesta din urmă are o mare experiență în campionate din Germania, Italia, Franța, Argentia sau Brazilia și a revenit în România pentru a pune umărul la câștigarea titlului de către Tricolorul Ploiești.

După nouă etape, echipa sa se află pe locul 2, la doar un punct de liderul Steaua, însă sâmbătă, Tricolorul va avea o misiune grea tocmai pe terenul campioanei. Înaintea acestui meci, titratul voleibalist consideră că Volei Municipal Zalău este favorit, chiar dacă în clasament, formația din Ploiești stă mult mai bine.

Ne așteaptă un meci greu. Întâlnim Volei Municipal Zalău care este campioana României și joacă acasă, în fața propriilor suporteri, iar înaintea acestui joc consider că Zalăul pleacă cu prima șansă. Campionatul din România a crescut în valoare odată cu ridicarea limitei de străini și primele patru echipe se bat la titlu, însă mai sunt două, chiar trei formații care pot încurca socotelile”, ne-a declarat Bogdan Olteanu.

Partida dintre Volei Municipal Zalău și Tricolorul Ploiești se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”din Zalău.

 

 

124 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1