Connect with us

Fără categorie

Evoluţii bune pentru sportivii de la CS Pro Gym Zalău la “Fight for Glory”


Practicanții de kickboxing din Sălaj luptă în gale de amatori cu gândul de a face pasul spre profesionism. La ultima gală la care au participat, luptătorii zălăuani s-au ridicat la înălțimea antrenorului Laurențiu Lăpuște și s-au întors acasă învingători  


Localitatea Şanţ (jud. Bistriţa-Năsăud) a găzduit la finalul săptămânii trecute cea de-a treia ediţie a galei de amatori la kickboxing intitulată sugestiv “Fight for Glory”. Organizată de CS Oyama Gym Rodna, competiţia a adunat la startul întrecerilor peste 100 de sportivi de la 17 cluburi din întreaga ţară. Începând de la copii şi juniori şi până la seniori, sportivii s-au duelat la diferitele categorii de greutate. La fel cum s-a întâmplat şi la precedentele ediţii, şi la această ediţie judeţul Sălaj a fost reprezentat de doi “luptători” de la  CS Pro Gym Zalău care s-au duelat în competiţia seniorilor, în limitele categoriilor de greutate 80 kg, respectiv 85 kg seniori.

David Anton  a urcat  în ring în cadrul categoriei 80 kg unde l-a întâlnit pe luptătorul maramureşean Gheorghe Tamaş de la A.C.S Kickboxing Baia Mare. Disputat pe lungimea a trei reprize, meciul a fost extrem de disputat şi echilibrat, chiar dacă luptătorul băimărean a intrat mai în forţă în primele două reprize. Condus din colţ de antrenorul său, David a încercat să îl ţină la distanţă pe adversarul său care avea lovituri foarte puternice, iar în repriza a treia, când băimăreanul a început să resimtă efortul, David a luptat mai ofensiv şi tehnic a câştigat meciul.

Cel de-al doilea luptător de la CS Pro Gym Zalău, David Gaidoş, a luptat în cadrul categoriei 85 kg cu Bogdan Beşe (CS StrongMan Bistriţa). Duelul din ring dintre cei doi sportivi a debutat în forţă. Cei doi combatanţi au lăsat deoparte tatonăile şi au arătat un spectacol de calitate spectatorilor. Început în viteză şi cu un nivel tehnic ridicat, ritmul duelului s-a păstrat la aceeaşi intensitate pe perioada primelor două reprize, iar în repriza a treia, David Gaidoş a preluat initiativa şi şi-a învins categoric oponentul.

“Sunt mulţumit de victoriile sportivilor. Aceste gale de amatori în kickboxing sunt binevenite. În astfel de gale luptătorii câştigă experienţa atât de necesară pentru marea performanţă, pentru a face tranziţia spre profesionişti, lucru dorit de orice sportiv al acestui sport”, a afirmat Laurenţiu Lăpuşte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie