Connect with us

FOTBAL

Luceafărul a strălucit la Borla. GALERIE FOTO


Formaţia condusă de Mircea Gui a avut o prestaţie foarte bună în duelul cu Venus, în special în a doua repriză când a reuşit să se desprindă decisiv. Mirel Sîrca a fost eroul formaţiei din Valcău, fiind autorul unui hattrick, printre care un euro-gol!


În acest sezon Luceafărul Valcău a fost mereu oarecum formaţia din umbră. Dacă mereu s-a discutat despre un duel în patru pentru primul loc, ei bine, Luceafărul nu este de neglijat. Formaţia condusă de Mircea Gui şi Markus Csaba are parte de rezultate bune în această ediţie de campionat şi momentan se situează pe locul 5, însă este foarte aproape de podium.

Duminică, formaţia din Valcău s-a deplasat la Borla, pentru duelul cu Venus, acolo unde doar Stejarul Sîg a reuşit să se impună până acum. Această mică statistică avea însă să se schimbe după  încheierea disputei dintre Venus şi Luceafărul. Oaspeţii au început mai bine jocul şi au avut mai multe oportunităţi de a deschide scorul.

Până la urmă, inevitabilul s-a produs în minutul 7, când Mirel Sîrca a reuşit un euro-gol, şutul său de pe partea stângă, oprindu-se în vinclul porţii apărate de Matyas Levente. După deschiderea scorului, jocul s-a mai echilibrat, iar Antal Barnabas a  reuşit să egaleze, 1 – 1 fiind şi scorul pauzei.

Luceafărul a intrat mult mai motivată în partea secundă şi imediat de la reluare, Mirel Sîrca a izbutit dubla şi şi-a adus din nou echipa în avantaj.  După câteva minute, Sebastian Mitroi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor  şi a majorat diferenţa de pe tabelă. Până la urmă, echipa condusă de Mate Tibor a mai redus din handicap, însă abia în minutul 84, în urma golului înscris de Gal Szabolcs.

Totuşi, acelaşi Mirel Sîrca a apărut din nou la finalizare în minutul 89, realizând hattrick-ul şi stabilind scorul final al partidei. Să menţionăm că acest duel nu a fost ultimul din acest tur pentru niciuna dintre echipe, având în vedere că duminică sunt programate câteva restanţe. Astfel, Venus Borla va evolua la Cosniciu cu Steaua, în timp ce Luceafărul se va deplasa la Ban.

 


Mircea Gui, conducător Luceafărul Valcău: “În a doua repriză am jucat mai bine, ne-am mobilizat exemplar. Ţinând cont că ne adunăm foarte greu şi avem în lot şi băieţi care nu au experienţă multă pe teren mare, eu zic că am jucat bine. Per ansamblu eu mă declar mulţumit de parcursul echipei în acest tur. Sigur, puteam să obţinem mai multe puncte, însă ţinând cont că am avut şi acel şoc la începutul campioantului cu Paul Markus, dar am mers înainte şi am avut un parcurs bun, iar în retur sperăm la mai multe. Sperăm să obţinem cele trei puncte şi din meciul cu Gloria Ban şi să ne menţinem în plutonul fruntaş. Pentru retur, ne-am dori o clasare pe podium, însă principalul nostru obiectiv este să jucăm cât mai bine şi să practicăm un fotbal frumos”.


Venus Borla – Luceafărul Valcău   2 – 4 (1 – 1)

Au marcat: Antal Barnabas (‘34) şi Gal Szabolcs (‘84), respectiv Mirel Sîrca (‘7, 47 şi 89) şi Sebastian Mitroi (‘56)

Venus: Matyas Levente – Kiraly Andrei, Antal Barnabas, Bone Csaba, Kiraly Istvan, Balint Imbre, Bone Norbert, Ballai Szigismun, Mate Levente (cpt.), Gal Szabolcs şi Demjen Gabriel. Rezerve: Gabriel Breda – Gombos Zsolt şi Erdei Krisztian. Delegat: Mate Tibor

Luceafărul: Silviu Ghile – Ovidiu Pop, Aurelian Ghile (cpt.), Ionel Sîrca, George Moroşan, Mirel Sîrca, Sebastian Mitroi, Radu Vedinaş, Vlăduţ Bodea, Gabriel Roşan şi Raul Bode. Rezerve: Anton Riste, Bogdan Gui şi Paul Gui. Delegat: Markus Csaba. Conducător: Mircea Gui

Cartonaş roşu: Gal Sz. (‘90)

Au arbitrat: la centru: Ioan Păuşan (Crişeni), asistenţi: Sergiu Ghiuruţan şi Antonio Hădade (ambii din Zalău)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: MIREL SÎRCA


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL