Connect with us

ALTE SPORTURI

Oina din Sălaj este într-o creştere continuă. GALERIE FOTO

Oina – retrospectiva anului 2011

Centrul oinei din Sălaj este în comuna Dragu

Chiar dacă pentru multe sporturi, retrospectiva anuală s-a încheiat şi în acest moment sunt în plină efervescenţă în cea ce priveşte proiectele noilor bătălii sportive, oina îşi trăieşte viaţa într-un cadru mai puţin zgomotos, făcându-şi bilanţuri şi planuri de perspectivă.

Anul 2011 a fost un an foarte plin de competiţii sportive de oină, la toate nivelurile grupărilor sportive din ţară şi implicit din judeţul Sălaj. Dacă ne aruncăm o privire pe site-ul oficial a Federaţiei Române de Oină (http://www.froina.ro/news.php)  şi comparăm numărul şi calitatea competiţiilor sportive din ultimii ani, vom constata o creştere: a numărului de competiţii, a numărului de echipe, a numărului de oameni şi instituţii implicate în practicarea şi promovarea  oinei la nivel naţional şi internaţional.

 

Şi toate acestea, eu sunt convins că sunt rodul unei bune coordonări şi a unei pătimaşe implicări a preşedintelui federaţiei, domnul Nicolae Dobre, care a ştiut să îşi adune în jurul său pe cei mai buni tehnicieni sportivi pe care îi are oina la această oră şi să promoveze o succesiune de proiecte sub deviza ,,Oina  – tradiţie şi originalitate în sportul românesc”.

 
Mai multe amănunte în ziarul din 18 ianuarie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in ALTE SPORTURI