Connect with us

FOTBAL

Olimpia Rus câştigă pe final derby-ul cu Rapid Zimbor. GALERIE FOTO 


Chiar dacă a fost condusă din primul minut, gruparea de pe Someş a reuşit să revină şi să câştige în ultima etapă a turului, iar după această victorie şi-a asigurat locul doi


Din cauza problemelor de lot, Olimpia Rus a pierdut ultimele jocuri de la Tihău şi Jac, iar în aceste condiţii şi-a redus simţitor şansele la primul loc. Şi în ultima etapă a turului, gruparea de pe Someş a avut unele probleme în derby-ul cu Rapid Zimbor şi s-a văzut condusă încă din primul minut.

Vizitatorii au început excelent meciul, iar la prima fază de poartă au şi marcat spectaculos din lovitură liberă prin Mihai Tilincă. Rapid Zimbor a fost echipa care a controlat jocul în prima repriză şi se putea desprinde pe tabela de marcaj, în timp ce Olimpia Rus nu s-a regăsit. La vestiare s-a intrat cu 0 – 1, dar la reluare, gazdele au început să fie mai insistente şi au apărut primele ocazii la poarta lui  Paul Nechita.

Egalarea a venit abia în minutul 79, când Adalbert Pintea a profitat de o greşeală în defensiva adversă şi a marcat cu un şut din apropiere. Egalul nu era un rezultat mulţumitor pentru Olimpia Rus, iar în aceste condiţii, formaţia condusă de Ioan Augustin Bodea a forţat victoria. La 5 minute după egalare, gazdele au trecut în avantaj, iar la finalizare a apărut Livius Bora, acesta marcând din faţa porţii după o pasă primită de la Adalbert Pintea.S-a terminat 2 – 1, iar după acest rezultat, Olimpia Rus a încheiat turul pe locul secund. Distanţa până la lider rămâne una greu de recuperat, în condiţiile în care  primele două clasate sunt despărţite de şase puncte.  De cealaltă parte, după înfrângerea de la Rus, Rapid a coborât de pe podium şi încheie turul de campioant pe locul 4.

“A fost un meci greu, în faţa unei echipe puternice pe care ţin să o felicit după jocul practicat. Noi am jucat mai bine în repriza secundă şi am rămas concentraţi până la final. Ne dorim să terminăm cât mai sus acest campionat deşi avem probleme de lot”, a spus Livius Bora.

Şi conducătorul Augustin Bodea s-a declarat mulţumit după această victorie, dar a rămas realist în privinţa şanselor la primul loc.

“Meciul cu Rapid Zimbor l-am început practic de la 0 – 1, însă băieţii şi-au revenit, iar în repriza secundă am jucat foarte bine. Această victorie ne-a asigurat locul 2 după turul de campionat. Cred că aveam mult mai multe puncte şi eram aproape de Someşul Someş Odorhei, însă la ultimele meciuri am avut mari probleme de lot şi din această cauză am pierdut puncte. Este greu să mai câştigăm primul loc, dar mai rămâne de jucat un retur în care noi vom încerca să câştigăm cât mai multe meciuri”, a spus conducătorul de la Olimpia Rus.

Olimpia Rus – Rapid Zimbor 2 – 1 (0 – 1)!

Au marcat: Adalbert Pintea (‘79) şi Livius Bora (‘84), respectiv Mihai Tilincă (‘1)

Olimpia: Ioan Brînduşan – Ionuţ Mureşan, Vlad Mada, Marius Rînziş, Cristian Pintea (cpt.), Adalbert Pintea, Ioan Rus, Liviu Teglaş, Livius Bora, Raul Pop şi Mihai Maxim. Rezerve: Gabriel Rus, Flaviu Pop, Robert Petruţ şi Mihai Vultur. Delegat: Silviu Pop. Conducător: Augustin Bodea

Rapid: Paul Nechita – Cosmin Tămăşan, Andrei Şumlea (cpt.), Adrian Brad, Paul Mureşan, Cosmin Tite, Marian Silaghi, Vicenţiu Gal, Adrian Popescu, Mihai Tilincă şi Valentin Roşca. Rezerve: Dorin Bîrsan – Raul Mureşan, Radu Şomai, Gheorghe Bilan, Ciprian Roman, Gabriel Constantinescu şi Alexandru Sidorov.  Delegat: Liviu Ciucă Conducător: Gabriel Mureşan

Au arbitrat: la centru: Ştefan Bîrjac (Păuşa), asistenţi: Alin Demian (Letca) şi Ionuţ Petrulea (Zalău)

Observator AJF: Ioan Ciurte (Ileanda)

Jucătorul meciului: ADALBERT PINTEA

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL