Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la CS Atletic Zalău au pierdut pe final la Baia Mare, în timp ce juniorii B au obţinut o remiză


Gruparea condusă de Călin Pop a cedat în ultimele minute în duelul cu FC Kiss Baia Mare, după ce formaţia băimăreană a marcat dintr-un penalty contestat de către sălăjeni. Elevii lui Claudiu Cornaci au fost ceva mai norocoşi şi s-au întors la Zalău cu un punct, iar cele două echipe au rămas în continuare neînvins, după şase etape


Grupele de juniori republicani de la CS Atletic Zalău trec printr-o perioadă foarte bună, iar sălăjenii se află pe podium atât la juniori A, cât şi la juniori B. În etapa de la finele săptămânii trecute, gruparea de la poalele Meseşului s-a deplasat la Baia Mare, pentru duelul cu FC Kiss.

Atât la juniori A, cât şi la juniori B, meciurile se anunţau a fi extrem de disputate, având în vedere că ambele grupe ale celor de la CS Atletic Zalău şi FC Kiss Baia Mare se aflau pe podium. Dacă la A, formaţia sălăjeană era pe primul loc, fiind neînvinsă, la B, sălăjenii erau pe locul 3, de asemenea neînvişi. Băimărenii erau pe locul secund la juniori A şi pe primul loc la juniori B.

Primul meci dintre FC Kiss Baia Mare şi CS Atletic Zalău a avut loc la juniori A, cu începere de la ora 12.00. Gruparea din “capitala” Maramureşului a fost dornică să-i administreze prima înfrângere liderului şi să obţină cele trei puncte, însă zălăuanii aveau să-şi “vândă scump pielea”.

Meciul dintre cele două formaţii a fost unul destul de disputat, însă gruparea de la poalele Meseşului a fost mai periculoasă şi chiar a reuşit să deschidă scorul. Astfel, în urma unei centrări oferite de Raul Irimeş, Adelin Moroşan a reuşit să marcheze pentru 0 – 1.  Totuşi, văzându-se conduşi, băimărenii s-au aruncat în atac, însă portarul Mădălin Şandor a fost într-o formă de zile mari şi a parat orice şut era pe poartă. Din păcate pentru sălăjeni, până la pauză, băimărenii au reuşit să restabilească egalitatea.

Jucătorii celor de la FC Kiss Baia Mare au revenit pe gazon mult mai motivaţi şi au reuşit să marcheze pentru 2 – 1, dintr-un penalty. Acest gol, însă, nu avea să-i descurajeze pe băieţii lui Călin Pop, astfel că Atletic Zalău a restabilit egalitatea, după o diagonală a lui Dragoş Lăcătuş, mingea a ajuns la Sebastian Duma care a încercat să centreze, iar balonul l-a lovit în mână pe un jucător al echipei gazdă, astfel că centrarul a arătat punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat în siguranţă de Sebastian Duma, iar tabela indica din nou un rezultat de egalitate.

Din păcate, în ultimele minute de joc, cei de la FC Kiss Baia Mare au beneficiat de o nouă lovitură de la 11m, decizie contestată de sălăjeni. Gazdele au marcat şi astfel şi-au asigurat victoria şi cele trei puncte. În urma acestui rezultat, CS Atletic Zalău a cedat fotoliul de lider celor de la Olimpia Satu Mare, în timp ce FC Kiss Baia Mare ocupă locul secund. Podiumul este completat de gruparea de la poalele Meseşului.

La juniori B, partida dintre cele două formaţii a fost una mult mai aprigă, iar cele două formaţii şi-au manifestat dorinţa de a câştiga încă din startul partidei. Echipa mai periculoasă a fost CS Atletic Zalău.

Gruparea antrenată de Claudiu Cornaci a fost foarte aproape de a deschide scorul, însă Cristian Mureşan a trimis mingea în bară, dintr-o lovitură liberă. Totuşi, până la urmă, golgheterul zălăuanilor a reuşit să deschidă scorul şi să stabilească şi rezultatul la pauză.

După revenirea de la cabine, spiritele s-au încins, iar în urma unui fault comis de Olimpiu Ardelean s-a iscat o “mică” bătaie generală, care s-a lăsat cu patru cartonaşe roşii, câte două de ambele tabere.

După reluarea jocului, au fost ocazii la ambele porţi, însă tot sălăjeni au fost mai aproape de a marca, însă acelaşi Cristian Mureşan a lovit din nou bara, după o lovitură puternică de cap. Din păcate pentru CS Atletic Zalău, până la final, cei de la FC Kiss Baia Mare au reuşit să egaleze în urma unei lovituri de la 11m, 1 – 1 fiind şi scorul final al partidei. După această remiză, cele două echipe rămân singurele neînvinse din Seria a IX-a şi îşi păstrează poziţiile în clasament, FC Kiss Baia Mare, locul 1, în timp ce CS Atletic Zalău se află în continuare pe locul 3.

Mai multe detalii despre fiecare partidă, în ziarul Sportul Sălăjean din 22 noiembrie.


Juniori A: FC Kiss Baia Mare – CS Atletic Zalău 3 – 2

Au marcat: Adelin Moroşan şi Sebastian Duma (penalty)

 

Juniori B: FC Kiss Baia Mare – CS Atletic Zalău 1 – 1

A marcat: Cristian Mureşan


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL