Connect with us

HANDBAL

Dana Băbeanu, în primele cinci marcatoare din Liga Naţională

Georgiana Ciuciulete rămâne golgetera Zalăului, după ce noua internaţională a plecat la Râmnicu Vâlcea

 

Chiar dacă a plecat de la HC Zalău, interul care, acum evoluează pentru campioana Oltchim, şi-a lăsat amprenta pentru clubul sălăjean. În cele opt etape scurse din tur, Băbeanu a reuşit să marcheze nu mai puţin de 60 de goluri, respectiv cu o medie de 7,5 goluri pe meci, fiind în primele cinci marcatoare din Liga Naţională! Odată cu plecarea ei la Râmnicu Vâlcea, HC Zalău a rămas cu o singură jucătoare în topul golgeterelor – Georgiana Ciuciulete, jucătoare care este într-o formă sportivă foarte bună, se clasează pe locul nouă, cu 44 de goluri marcate. Topul clasamentului golgeteri “Trofeul Simona Arghir” este condus de Amelia Busuioceanu, handbalistă cu o vastă experienţă în Liga Naţională, care în prezent evoluează pentru HCM Roman. Cu cele 87 de goluri marcate, dintre care 11 în poarta Zalăului, Busuioceanu conduce detaşat în top, fiind la 20 de goluri distanţă de locul secund, ocupat de Florentina Cartaş, de la CSM Cetate Devatrans!

Clasamentul golgeterelor Ligii Naţionale
 – Trofeul “Simona Arghir Sandu” –
 1. Amelia Busuioceanu (HCM Roman)                 87
 2. Carmen Cartaş (CSM Cetate Devatrans)     67
 3. Alina Horja Branişte (Oţelul Galaţi)                   61
 4. Dana Băbeanu (HC Zalău)           60
 5. Eliza Buceschi (HCM Baia Mare)           59
 6. Marilena Burghel (ASC Corona Braşov)   55
 7. Andreea Dospin (CSM Ploieşti)                52
 8. Mihaela Ani Sesocico (“U” Jolidon Cluj)  46
 9. Georgiana Ciuciulete (HC Zalău)           44
10. Florina Zamfir (ASC Corona Braşov)      44
 

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. eu

  11 January 2012 at 11:14

  pe Babeanu sa o laudati cand va fi in primele 5 marcatoare si va evolua la Valcea! pe spinarea cui a ajuns Babeanu in primele 5? va zic eu,a echipe,pt k ea a batut cele mai multe lovituri de 7m,majoritatea fiind scoase de colege! mu.ie voina!

 2. pop.c

  11 January 2012 at 11:19

  Adevarul este ca Georgiana nu are nici un gol din lovituri de 7m,daca s-ar fi pus si loviturile de 7m pe care le-a scos va spun sigur conform foilor de joc ca ea era in primele 3 golgetere de mult! Va intreb cate jucatoare din primele 10 golgetere sunt acolo clasate fara sa dea lovituri de 7m?

 3. oooo

  11 January 2012 at 11:24

  Babeanu ne-a tradat pt bani si faima de la Valcea! A profitat de raul si razbunarea lui Voina pe care vrea sa faca Zalaului si s-a dus acolo!

 4. vio

  11 January 2012 at 11:26

  nu fiti rai ca Babeanu si-a facut treaba la Zalau si in plus acolo e acasa! cine nu vrea sa fie mai aproape de casa si la o asa echipa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL