Connect with us

Ştiri din Sălaj

Peste 300 de liberali în frunte cu primarul din Şimleu Silvaniei au protestat împotriva Guvernului PSD în Zalău. GALERIE FOTO


Au fost prezenţi mai muţi sălăjeni decât se aşteptau liderii PNL Sălaj la manifestarea din această seară. Dacă iniţial erau aşteptate în jur de 200 de persoane, în final, la manifestare au ajuns cu o sută de protestatari mai mult


Liberalii din întreaga ţară au ieşi în faţa tuturor prefecturilor din municipiile reşedinţă de judeţ pentru a protesta împotriva Guvernului PSD condus de premierul Mihai Tudose.

Judeţul Sălaj s-a aliniat la manifestările publice de astăzi, iar de la ora 17.00 liberalii  s-au strâns în faţa sediului PNL, loc unde are cabinetul parlamentar şi PSD-istul Liviu Balint. De la ora 17.15 “înarmaţi” cu pliante şi pancarte, dar şi cu zeci de steaguri, liberalii au mers în marş pe sectorul sediul PNL – Silvania – Platoul de Marmură şi s-au  oprit la ora 18.00, în faţa Prefecturii Sălaj, unde i-au citit la geam, prefectului, mesajul moţiunii de cenzură a PNL.

Iniţial au fost aşteptate peste 200 de persoane din toate organizaţiile PNL din judeţ pentru a protesta însă într-un final cifra a ajuns la 300. Printre liderii politici care se vor afla în mijlocul protestatarilor se numără Radu Căpîlnaşiu, fostul primar al Zalăului şi fost preşedinte al vechiului PNL dar şi Septimiu Ţurcaş, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, fost prim-vicepreşedinte al PDL Sălaj.

Astfel de proteste împotriva Guvernului PSD au mai avut loc în Zalău, însă niciodată nu a fost realizat de un partid politic. În urmă cu doău săptămâni, peste 50 de sălăjeni au protestat pe platoul de marmură. Cele mai ample proteste au avut loc însă în iarnă, când peste o mie de sălăjeni au protestat timp de cinci zile în urbea de la poalele Meseşului fiind nemulţumiţi de modificările aduse la Legea Justiţiei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj