Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici: “Mă bucur că iubitorii handbalului din Sălaj vor avea ocazia să vadă din nou jucătoare de top din Europa”


Tehnicianul celor de la HC Zalău s-a declarat mulţumit de parcursul echipei din Cupa EHF, acolo unde gruparea sălăjeană a reuşit să se califice în grupele competiţiei, după ce a trecut în dublă manşă de Hypo Viena


HC Zalău reprezintă cu succes judeţul Sălaj pe harta handbalului feminin românesc, cât şi european. După ce în sezonul trecut, formaţia de la poalele Meseşului a cucerit medaliile de bronz, parcursul din această ediţie a Cupei EHF este ireproşabil. Astfel, după ce a trecut în dublă manşă de Ankara Yenimahalle, HC Zalău a repetat aceeaşi performanţă şi cu Hypo Viena.

După victoria la opt goluri diferenţă din Austria, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici era mare favorită la calificarea în grupele Cupei EHF. În meciul retur de la Zalău, gruparea sălăjeană a dictat ritmul partidei şi s-a aflat la “cârma jocului” încă din start.  În final, HC Zalău s-a impus şi în retur, la o diferenţă de nouă goluri şi astfel, şi-a asigurat prezenţa în grupele Cupei EHF.

În urma acestei realizări, Gheorghe Tadici s-a arătat mulţumit atât de jocul echipei, cât şi de faptul că sala a fost arhiplină, cu toate că după rezultatul din tur, era greu ca HC Zalău să mai rateze calificarea.

“Ne bucurăm că am reuşit această calificare în premieră pentru handbalul feminin românesc. Mă bucur că sala a fost supraaglomerată, deşi am avut victorie în deplasare şi îmi pare bine că oamenii vin pentru spectacol, motiv pentru care am încercat să facem şi spectacol. Le mulţumesc în numele clublui, ale fetelor şi al nostru, al conducerii tehnice, al acţionarilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit în acest an, pentru că performanţele din 2017 sunt foarte bune, după părerea mea, având în vedere bugetul şi structura echipei pe care am avut-o, în principal românescă şi cu jucătoare tinere în lot, care o să înceapă să crească. Sper ca în perioada în ianuarie-februarie să le oferim în continuare spectacol în grupă, unde meciurilor vor fi mult mai grele, deoarece vin şi echipe din Liga Campionilor. Pe de altă parte, mă bucur că iubitorii handbalului din Sălaj vor avea ocazia să vadă din nou jucătoare de top din Europa. Aşteptăm tragerea la sorţi şi vom vedea ce ne pregătesc sorţii şi după aceea mai putem discuta despre obiectivele pe care le avem pentru anul 2018”, a declarat Gheorghe Tadici.

122 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE