Connect with us

HANDBAL

Andrada Pop convocată la lotul naţional de tineret!

Faptul că a evoluat foarte bine în ultima perioadă, i-a adus şi un contract durabil la HC Zalău, Andrada Pop a semnat o înţelegere valabilă până în anul 2017!


La lot, lipseşte Adina Mureşan, care nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită, în meciul cu RK Zajekar, de la turneul Cupa “Judeţului Sălaj”

 

Pentru prima dată, handbalista Andrada Pop a fost convocată la lotul naţional de tineret întru-un stagiu de pregătire ce va dura până miercuri. Evoluţiile foarte bune ale tinerei handbaliste au atras atenţia şi selecţionerilor Dumitru Muşi şi Costică Buceschi. In lotul convocat de cei doi selecţioneri şi care numără 14 jucătoare, o putem regăsi şi pe cealaltă zălăuancă, este vorba de Roxana Varga, handbalistă care este obişnuită cu prezenţele la acţiunile lotului naţional. Fetele selecţionate de cei doi antrenori se pregătesc la Plopeni, în perioada 4 – 11 februarie, unde efectuează şi câteva jocuri de verificare.

 

Din păcate, de la acţiunea echipei naţionale lipseşte Adina Mureşan, care nu s-a refăcut complet după accidentarea suferită, în meciul cu RK Zajekar, de la turneul Cupa “Judeţului Sălaj”. Faptul că a evoluat foarte bine în ultima perioadă, i-a adus şi un contract durabil la HC Zalău, Andrada Pop a semnat o înţelegere valabilă până în anul 2017! După stagiul de pregătire, jucătoarele se vor alătura lotului lui HC Zalău, direct, în capitală. unde vineri gruparea zălăuană va susţine meciul cu CSM Bucureşti.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. EO

    8 January 2012 at 17:26

    convocarea e mana lui Tadici. Mai are mult pana departe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL