Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana României trece cu uşurinţă de CSS 2 Baia Mare


Volei Municipal Zalău s-a impus detaşat pe terenul băimărenilor într-un meci ce a durat doar o oră şi zece minute


Adi Feher şi compania au trecut cu lejeritate de formaţia din Baia Mare, care a fost revelaţia turneului amical de la Zalău unde au năucit campioana şi au câştigat turneul.

Meciul din Baia Mare a durat doar o oră şi zece minute. Asta pentru că în primul set, Volei Municipal Zalău s-a impus rapid cu scorul de 25 – 13, actul jucându-se în 21 de minute.

Trebuie să spunem că echipa din capitala judeţului Maramureş nu a reuşit să treacă în niciun set de pragul psihologic de 20 de puncte.

Setul al doilea a fost câştigat la o diferenţă de şapte puncte – 18 – 25, şi a fost cel mai echilibrat act al meciului.

Ultimul set s-a încheiat cu scorul de 17 – 25 după ce, la primul time out tehnic Zalăul conducea cu 2 – 8, ca la cea de-a doua întrerupere tehnică, tabela să arate 16 – 10 pentru campioana României.

Cele mai multe puncte din tabăra Zalăului le-a făcut Pawel Adamajtis, în număr de 22, secondat de Filip Stoilovici, care a reuşit 12 puncte. În această partidă, antrenorul Marian Constantin i-a dat şansa să joace şi lui Miron Constantin, care a reuşit să facă două puncte.

Reamintim că la mijlocul lunii septembrie, CSS 2 Baia Mare s-a încununat câştigătoarea turneului amical de la Zalău, unde campioana a ocupat poziţia secundă, locul trei fiind adjudecat de Ştiinţa Explorări Baia Mare iar locul patru de Dinamo. la acest turneu, Volei Municipal Zalău a fost îngenunchiată de CSS 2 Baia Mare, care a câştigat la poalele Meseşului cu scorul de 3-0.

CSS 2 Baia Mare – Volei Municipal Zalău 0 – 3 (13, 18, 17)

Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov –  Leo Dall Bosco (7), Rareş Bălean (7), Răzvan Mihalcea (8), Pawel Adamajtis (22), Vlad Cuciureanu (2) şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Gheorghiţă (1) şi Miron Constantin (2). Antrenori: Marian Constantin (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1