Connect with us

HANDBAL

Sala Sporturilor din Zalău se extinde! Primăria investeşte trei miliarde de lei la solicitarea arbitrilor care se plâng de condiţii


În bugetul de investiţii pentru anul viitor, administraţia locală a inclus şi construirea unui nou corp de clădire care va fi legat de actuala construcţie. Viceprimarul Teodor Bălăjel ne-a declarat că această construcţie vine ca urmare a unor cereri ale Federaţiilor Române de Handbal şi de Volei


Conducerea Primăriei Zalău a decis să aloce în lista de investiţii pentru anul viitor suma de 3 miliarde de lei vechi pentru cosntruirea unei noi clădiri care va fi legată de Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Concret, se va realiza un nou corp de clădire, de dimensiuni reduse, care va servi drept vestiare pentru arbitrii, ca aceştia să nu se mai schimbe în aceeaşi incinctă unde este şi camera de protocol, dar şi vestiarele celor două echipe care intră în joc. “Este vorba de obiectivitate şi imparţialitate”, spune viceprimarul Zalăului.

Astfel, aproape 300.000 de lei, adică trei miliarde de lei vechi vor fi cuprinşi la bugetul de anul viitor pentru realizarea acestui corp de clădire. Administraţia locală susţine că a decis să aloce banii pentru această investiţie după ce a primit mai multe solicitări de la Federaţia Română de Volei şi cea de Handbal.

În fapt, am aflat de la liderii comunităţii că arbitrii, atât cei de handbal cât şi cei de volei s-au plâns federaţiilor de condiţiile în care sunt primiţi la poalele Meseşului.

“Vom include în lista de investiţii pe care o conturăm pentru bugetul de anul viitor şi suma de trei miliarde de lei vechi pentru extinderea Sălii Sporturilor. concret, vom mai construi o clădire, lipită de actuala sală, care va fi folosită drept vestiar pentru arbitrii. Nouă ne-au solicitat Federaţiile Române de Handbal şi de Volei acest lucru pentru că, de mai multe ori, arbitrii s-au plâns de condiţiile de la Zalău. Şi ce-i drept, ar fi bine să realizăm această construcţie deoarece atunci nu ar mai exista nicio suspiciune asupra arbitrajului şi s-ar putea vorbi de imparţialitate”, spune viceprimarul oraşului Zalău, Teodor Bălăjel.

Reamintim că Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a fost modernizată în perioada 2011 – 2012, iar anul acesta s-a schimbat instalaţia de lumini.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL