Connect with us

FOTBAL

Turul Ligii a IV-a se termină cu un mare derby. PROGRAMUL ultimei etape


Sâmbătă are loc confruntarea dintre Rapid Jibou şi Dumbrava Gâlgău, două formaţii de pe podium care se luptă la primul loc şi în acest campionat


Prima parte a campionatului Ligii a IV-a se va termina la finalul săptămânii, capul de afiş al ultimei etape din tur urmând să fie confruntarea de sâmbătă, dintre Rapid Jibou şi Dumbrava Gâlgău.

Cele două formaţii se luptă şi în acest campionat la primul loc, iar confruntarea de sâmbătă are o importanţă majoră în această bătălie. Înaintea meciului, Rapid Jibou se află pe locul 3, cu 30 de puncte, în timp ce Dumbrava Gâlgău ocupă locul secund cu patru puncte mai mult.  Dacă Rapid Jibou a pierdut deja şase puncte în cele două înfrângeri cu CS Barcău şi Unirea Mirşid, campioana a avut un parcurs mult mai bun şi a strâns 11 victorii şi o remiză în cele 12 etape.

Liderul Unirea Mirşid are toate şanse să încheie campionatul cu o victorie, având în vedere că duminică va juca în deplasare la Cetatea Buciumi, formaţie care a ajuns pe locul 12, după ce a uitat să mai câştige de etape bune. Cu o victorie la Buciumi, formaţia condusă de Călin Berschi va ierna în fotoliul de lider, dar îşi poate mări avansul faţă de urmăritoare în cazul unui rezultat favorabil în derby-ul de la Jibou.

În acest moment, pe locul 4 se află Sportul Şimleu, care poate încheia turul în careul de aşi, însă are nevoie de o victorie în deplasarea de la Benfica Ileanda.

După ultimele rezultate nefaste, Olimpic Bocşa a căzut pe locul 5, dar se poate redresa pe final de tur. Pentru gruparea condusă de Ioan Barou urmează un meci greu pe teren propriu cu CS Barcău Nuşfalău, după care urmează să joace şi restanţa cu Flacăra Halmăşd, care va avea loc duminica viitoare.

AS Chieşd poate încheia prima parte de campionat cu trei victorii la rând, fiind favorită înaintea confruntării cu Silvania Cehu Silvaniei, echipă ce ocupă locul 11.

Pentru CS Hida, ultima speranţă că poate termina turul cu o victorie se leagă de meciul de la Crasna. “Lanterna roşie” are însă un adversar mult mai valoros, care ocupă locul 8, cu 14 puncte acumulate.

Real Crişeni mai poate urca de pe locul 7, cu condiţia să câştige meciul de pe teren propriu cu Flacăra Halmăşd. Echipa antrenată de Bogdan Bărnuţiu vine după o înfrângeră aspră suferită pe terenul liderului, dar înaintea meciului cu Unirea Mirşid, gruparea condusă de Marin Dobocan şi Călin Morar era într-o formă bună având patru victorii la rând.

Ultima etapă din tur se dispută duminică, ora 13.00 (juniorii) şi 15.00 (seniorii):

Rapid Jibou – Dumbrava Gâlgău – sâmbătă

Olimpic Bocşa – CS Barcău Nuşfalău – sâmbătă

CS Crasna – CS Hida – sâmbătă

AS Chieşd – Silvania Cehu Silvaniei

Cetatea Buciumi – Unirea Mirşid

Real Crişeni – Flacăra Halmăşd

Benfica Ileanda – Sportul Şimleu

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL