Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău s-a “dezlănţuit” după pauză în duelul cu CS Crasna. GALERIE FOTO


Gruparea pregătită de Ciprian Grecu şi Adrian Damian s-au desprins decisiv abia în partea secundă în meciul cu CS Crasna, după ce la finalul primei părţi tabela indica un rezultat de egalitate


CS Barcău Nuşfalău este o echipă “pe val” în această perioadă în Liga a IV-a. Gruparea antrenată de Adrian Damian şi Ciprian Grecu prestează un joc din ce în ce mai frumosă şi asta se vede şi în rezultatele obţinute în ultima perioadă. Astfel, dup 14 – 0 cu AS Chieşd şi 6 – 0 în deplasare la CS Hida, CS Barcău Nuşfalău a reuşit să obţină cea de-a treia victorie consecutivă, de această dată, pe teren propriu, în faţa celor de la CS Crasna.

Gazdele au început mai bine jocul şi au fost mai periculoase în mai multe rânduri. Până la urmă, inevitabilul s-a produs, iar tânărul Adelin Neaga a deschis scorul după o acţiune personală, finalizată cu şut la firul ierbii în stânga portarului advers. După câteva minute, Marius Leitan a confirmat încă o dată forma bună în care se află şi a înscris din nou, dublând avantajul gazdelor, după un şut de la aproximativ 20 m.

La acest scor, cei de la CS Crasna nu mai aveau nimic de pierdut şi au început să iasă tot mai mult la joc şi după două faze de contraatac, oaspeţii au reuşit să egaleze, datorită reuşitelor lui Nagy Benjamin şi Rareş Groze.  Aceste goluri au dat speranţă oaspeţilor că vor putea obţine măcar un punct din această confruntare, însă jucătorii celor de la Barcău Nuşfalău au ieşit mult mai motivaţi de la vestiare şi “împinşi de la spate” de suporterii aflaţi în tribuna cochetului Stadion “Nicolae Mandel” din Nuşfalău, au prestat un joc ireproşabil.

Totuşi, abia cu 20 de minute înainte de final au început să apară şi golurile. Astfel, în minutul 72, Marius Leitan a reuşit să obţină o lovitură de la 11m pentru CS Barcău, iar responsabilitatea şi-a asumat-o Nicolae Rad. Golgheterul Ligii a IV-a a transformat în siguranţă, iar din acel moment, cei de la CS Crasna au cedat psihic, iar în minutul imediat următor, Nicolae Rad a înscris din nou şi a majorat diferenţa.

Atacanţii Nuşfalăului, adică Nicolae Rad şi Marius Leitan au “hărţuit” în permanenţă apărarea oaspeţilor, iar golul 5 a venit în minutul 76, autor fiind Leitan care a realizat dubla şi a ajuns la 8 goluri în acest sezon, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Nicolae Rad, care este şi golgheterul din Liga a IV-a. Până la final, Nicolae Rad a izbutit să mai înscrie două goluri şi a reuşit astfel performanţa de a înscrie de patru ori în 14 minute.

La 7 – 2 s-a închis tabela, iar  CS Barcău obţine cele trei puncte importante. În ultima etapă din turul campionatului, Nuşfalăul are parte de o deplasare dificilă, având în vedere că va întâlni Olimpic Bocşa. Totuşi,  Olimpic este o formaţie în scădere de formă, iar o victorie pare la îndemâna Nuşfalăului. De cealaltă parte, CS Crasna se pregăteşte să primească vizita “lanternei roşii”.

 


Declaraţii după meci:

Marius Leitan, jucător CS Barcău Nuşfalău:“Am început bine meciul, am şi marcat de două ori în primele 20 de minute, dar apoi ne-am relaxat şi pe greşelile noastre, ei au reuşit să ne egaleze şi ne-am făcut singuri meciul mai greu. La pauză ne-am mobilizat şi ne-am încurajat între noi. Antrenorii noştrii ne-au spus să intrăm pe teren şi să facem ce ştim cel mai bine, să ne arătăm valoarea, iar noi nu i-am dezamăgit. Mă simt bine în ultimul timp şi reuşesc să marchez, dar cel mai important este să câştige echipa, iar dacă eu îi pot ajuta prin golurile mele, cu atât mai bine. Trebuie să ajungem acolo unde ne este locul, păcat că am pierdut campionatul pe prostia noastră, dar asta este, mergem înainte. Dacă eram serioşi toţi şi nu ne comportam la anumite meciuri ca nişte vedete, noi ne băteam la primul loc cu Mirşid, în rest nu văd vreo echipă capabilă, în afară de Mirşid, să ne facă faţă în acest campionat când suntem serioşi. Urmează un meci dificil cu Bocşa, însă dacă intrăm motivaţi şi serioşi, nu cred că vom avea probleme. Sperăm să terminăm turul frumos, aşa cum l-am şi început, cu o victorie şi apoi vom vedea ce va urma”.


 

Rareş Groze, jucător CS Crasna: “După jocul din prima repriză am crezut că putem să scoatem un rezultat bun. Din păcate a venit acel penalty şi acolo s-a terminat jocul. Am fost cu moralul la pământ după acel moment. Urmează meciul cu CS Hida, care nu cred că va fi uşor. Trebuie să fim serioşi şi motivaţi ca să câştigăm”.


Barcău Nuşfalău – CS Crasna 7 – 2 (2 – 2)

Au marcat: Adelin Neaga (‘8), Marius Leitan (‘19 şi 76) şi Nicolae Rad (‘72, 73, 80 şi 86), respectiv Nagy Benjamin (‘36) şi Rareş Groze (‘40)

CS Barcău: Gabriel Puşcaş – Kallai Maradona, Călin Inocan, Boldizsar Attila, Kallai Geza, Lakatos Karoly, Kallai Viorel, Adelin Neaga, Lazăr Zoltan, Marius Leitan şi Nicolae Rad (cpt.). Rezervă: Titus Balog. Antrenori: Ciprian Grecu şi Adrian Damian

CS Crasna: Ionuţ Chechedi – Darius Varga, Răzvan Moisi (‘77 Mircea Gaidoş), Călin Pop, Mihai Gaidoş, Eugen Jeler, Banyik Norbert, Vlad Berbecar (cpt.), Claudiu Cornaci, Nagy Benjamin şi Rareş Groze. Rezerve: Cseke Zsolt şi Szigyarto Zsolt. Conducător: Herberth Robert

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Şimleu Silvaniei), asistenţi: Sergiu Corb şi Sergiu Ghiuruţan (ambii din Zalău)

Observator AJF:  Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: MARIUS LEITAN


 

378 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL