Connect with us

Fără categorie

HC Zalău a câştigat la scor pe terenul vicecampioanei!


Într-un meci din etapa a X-a, gruparea de sub Meseş s-a impus cu 25 – 18 la Brăila şi a urcat până pe locul 5 în clasament


Între jocurile din Cupa EHF cu Hypo Viena, HC Zalău a susţinut marţi seara şi partida din campionat cu Dunărea Brăila. A fost ultimul joc din Liga Naţională din acest an, iar pentru trece în 2018 cu o “zestre” cât mai mare de puncte, sălăjencele au mers motivate pe terenul vicecampioanei. Jocul a început cu o serie de ratări din partea ambelor echipe, dar în minutul 4, HC Zalău a reuşit să deschidă scorul, ca după doar două minute să conducă cu 3 – 0!

Cu un joc exact pe faza de atac, sălăjencele au punctat aproape la fiecare fază, iar în aceste condiţii, diferenţa de pe tabelă a crescut simţitor şi în minutul 15, scorul era 3 – 8. Pe final de repriză, echipa antrenată de Gheorghe Tadici a speculat şi mai mult spaţiile din apărarea adversă şi scorul a devenit 5 – 12 în minutul 23.

La cabine, HC Zalău a intrat cu un avantaj de nouă golui, scor 7 – 16 şi deja soarta învingătoarei era decisă.

Formaţia antrenată de Florentin Pera a început mai bine jocul în partea secundă şi a început să recupereze din handicap, dar nu a reuşit să se apropie la mai mult de cinci goluri, tabela indicând 16 – 21 în minutul 45.

Vreo 5 minute aproape că nu s-a mai jucat handbal, iar în rol şi-au intrat cei doi arbitri, care au dictat mai multe eliminări, dar i-au acordat şi un cartonaş roşu lui Gheorghe Tadici, care a fost nevoit să plece în tribune!

În minutul 52, Brăila s-a apropiat la patru goluri, dar HC Zalău a gestionat perfect ultimele minute şi jucătoarele s-au mobilizat, chiar dacă antrenorul a fost eliminat.

S-a terminat în cele din urmă 25 – 18 pentru HC Zalău, Claudia Constantinescu marcând ultimul gol din aruncare de la 7 m. După acest meci, gruparea de sub Meseş a pus punct final jocurilor din campionat în acest an şi până duminică când se vor termina celelalte partide ale etapei a X-a, HC Zalău va sta pe locul 5.


Dunărea Brăila – HC Zalău 18 – 25 (7 – 16)!

Dunărea: Elena Voicu, Lăcrimioara Stan – Alina Czeczi (8 goluri), Diana Axinte (3), Dziyana Ilyina (3), Marija Shteriova (3), Ana Maria Horobeţ (1), Cristina Gheorghe, Cătălina Preda, Gabriela Szucs, Diana Druţu, Oana Cîrstea, Cristina Nan, Iryna Shutska Burtea, Anca Ciularu şi Adriana Medvedova. Antrenor: Florentin Pera

HC Zalău: Paula Vişan, Raluca Kelemen – Andrada Trif (7 goluri), Larisa Tămaş (5), Ana Maria Dragut (5), Roxana Rob (5), Valentina Panici (1), Claudia Constantinescu (1), Ana Ciolan (1), Cristiana Nica, Raluca Irimia, Dana Abed Kader, Alexandra Bojan şi Sabrina Lazea. Antrenor: Gheorghe Tadici


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie