Connect with us

Ştiri din Sălaj

Prefectura anunţă o paradă grandioasă de 1 Decembrie la Zalău


Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian ne-a transmis că parada din acest an va fi una spectaculoasă, la care vor fi mobilizate foarte multe trupe şi se va desfăşura pe Bulevardul Mihai Viteazu


Anul acesta nu vom mai putea vedea tehnica de luptă a Armatei Române, pentru că şeful Statului Major a dat ordinul ca la Zalău să nu se iasă în stradă cu tehnică de luptă. Cu toate acestea, prefectul Florin Florian a anunţat că parada va fi una grandioasă ca în anii trecuţi şi zălăuanii vor putea admira defilarea trupelor militare exact ca anul trecut. Şi tot ca anul trecut, prina faţa celor care vor sărbătorii 99 de ani de la Marea Unire, vor defila autospecialele Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi dar şi autospeciale de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porlissum” şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj dar şi ale altor instituţii.

La parada din acest an însă punctul culminant va fi defilarea trupelor de infanterie. Totuşi, prefectul ne-a anunţat că anul acesta se doreşte realizarea unei manifestări mai aparte, însă nu poate să ne dea la ora actuală mai multe detalii pentru că abia acum se implementează ideea.

“Nu vom mai avea tehnică de luptă prezentă la paradă pentru că aşa am primit un ordin de la şeful Statului Major, însă pregătim ceva aparte, iar mai multe informaţii vă voi da săptămâna viitoare. Cert este că şi anul acesta va fi o defilare frumoasă, cu numeroase trupe”, ne-a declarat prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian.

Anul acesta, cu ocazia paradei de 1 Decembrie, traficul pe Bulevardul Mihai Viteazu va fi blocat aproximativ două ore, cât va dura parada, pe segmentul Silvania – Perla.

Prefectul a admis însă faptul că, anul viitor, când se vor împlini o sută de ani de la Marea Unire, pe 1 Decembrie, va avea loc o manifestare grandioasă, cum nu s-a mai văzut de Ziua Naţională la Zalău.

161 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj