Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka de la CS Terra Kid s-a întors acasă cu 7 medalii

Călin Marincaş, medalie de aur la kata echipe şi enbu mixt. Marc Crecan a obţinut locul I
 la kumite echipe

Ediţia din acest an a Campionatului Mondial de karate s-a derulat la finalul săptămânii trecute la Belgrad. Karateka sălăjeană de la CS Terra Kid s-a deplasat în Serbia cu gândul de a obţine cât mai multe medalii. Numai Călin Marincaş a concurat la şapte probe, dorindu-şi câte o medalie la fiecare dintre ele. Sportivii legitimaţi în cadrul grupării conduse de Remus Cliţan au obţinut cinci medalii la acest campionat. Vlad Mercea, George Găvriluţ şi Solyom Szilard au concurat la categoria copii IV, unde au obţinut medalie de argint la proba kata echipe. La categoria copii I, au participat nu mai puţin de patru sportivi. Szeri Roberta, Pall Brigita, Dan Poptelecan şi George Trifan îşi doreau cât mai multe rezultate pozitive, dar din păcate doar unul singur a ieşit în evidenţă, Dan Poptelecan reuşind să obţină medalie de argint la kumite individual, categoria copii I. Clubul Sportiv Terra Kid a fost reprezentat şi la juniori unde Iulia Cliţan a obţinut locul IV la kata inidividual. S-a remarcat Marc Crecan care a reuşit o medalie de aur la proba kumite echipe.

 

Cel mai bun sportiv al anului 2010, Călin Maricaş a concurat la şapte probe, reuşind să obţină medalii la patru dintre ele. Locul II la kata individual şi fuku-go, ca mai apoi medalia de aur la kata echipe şi enbu mixt au fost realizările lui Maricaş la acest Campionat Mondial din Belgrad.

Loading...
6 Comments

6 Comments

 1. bruce lee

  19 December 2011 at 19:02

  de tot rasul acest CM,am si eu cate va intrebari,cate tari au participat?ce fel competitie e aceea unde numarul medaliilor este mai mare decat numarul participantilor?pe cand un CM si pentru bebelusi?

 2. /

  19 December 2011 at 22:06

  ai dreptate, sunt prea multe enigme in acest sport

 3. da

  19 December 2011 at 23:30

  bruce lee, ai dreptate in tot ceea ce ai zis, tot respectul !!

 4. SUPORTER DEDICAT

  20 December 2011 at 9:34

  Sa ne bucuram ca salajul a fost foarte bine reprezentat la acest campionat mondial. Felicitari sportivilor, multumirile noastre medaliatilor si conducerii clubului. Mult succes si in anul viitor!!!

 5. argus

  20 December 2011 at 9:59

  Pertinente intrebarile lui Bruce Lee,am incercat sa le gasesc raspuns si surpriza a fost mare, acest Campionat Mondial e un fel “‘Cupa Vailor” un pic cosmetizata,organizata de fratii Yorga care suparandu-se pe toata lumea si-au facut propria federatie si propriile competitii iar ca sa-si castige adepti adepti inventeaza stiluri,categorii de varsta,categorii de greutate etc,chiar nu va puneti intrebarea cum de Belgradul in luna mai a organizat Campionat European iar in luna decembrie Campionat Mondial?se parte ca la anul tot Belgradul va organiza primul Campionat Intergalactic…….de tot rasul mai ceva ca la ‘”comici vestiti ai marilor ecrane”‘

 6. /

  20 December 2011 at 12:47

  felicitari sportivului judetului. nu-i el de vina. ramura sportiva si…conducerea djs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE