Connect with us

FOTBAL

Cel mai în vârstă jucător din Liga a IV-a Sălaj a fost protagonistul unui scandal, după ce ar fi bruscat doi oficiali


La cei 56 de ani, Iuliu Miere a devenit decanul Ligii a IV-a. În ultima etapă, el a intrat în teren în minutul 86 şi s-a remarcat în mod special, deşi nu a reuşit să pună piciorul pe minge absolut de loc. Astfel, în prelunigri, jucătorul echipei Cetatea Buciumi  a lovit un adversar printr-un procedeu de karate, fiind eliminat de arbitrul Flavius Seiche. Iritat, “bătrânelul” ar fi sărit apoi la gâtul centralului şi a fost cu greu oprit de mai mulţi jucători ca să nu-i aplice “fluieraşului” o corecţie fizică


Silvania Cehu Silvaniei s-a impus pe teren propriu în fața Cetății Buciumi la o diferenţă de două goluri, 5-3. Meciul nu a fost lipsit însă de incidente neplăcute.
Cel mai vârstnic jucător din Liga a IV-a –  Iuliu Mierea –  născut în anul 1961 a fost protagonistul unui scandal, chiar la finalul meciului.  
Decanul Cetăţii Buciumi a intrat pe teren în minutul 86, când soarta partidei era deja pecetluită. Jucătorul nu a apucat însă  să se dea bine cu piciorul în minge, cât a reușit să fie în mijlocul unui scadal. 
În primul minut de prelungiri, jucătorul l-a lovit în spate pe un adversar de la Silvania Cehu Silvanie, iar decanul de la Buciumi a văzut direct cartonașul roșu de la centralul Flaviu Seiche.

În acel moment, cuprins de furie, jucătorul în vârstă de 56 de ani din Buciumi a sărit la gâtul tânărului central pe care l-a strâns puternic de gât. A fost cu greu oprit de mai mulţi jucători, chiar în momentul când voia să-l lovească cu pumnul pe arbitru.

 În vârstă de 56 de ani, Iuliu Mierea a fost până la acest incident un jucător care îndemna la calm, astfel că are circumstanţe atenuante. El chiar este sufletul echipei și cel care dă tonul la distracție. Cel mai posibil a fost copleșit de emoții și din această cauză a recurs la acest gest nefiresc.
Cetatea Buciumi pleacă cu un gust amar din micuțul orășel sălăjean, fiind învinsă de modesta echipă la două goluri diferență – 5-3
Trebuie să spunem că tot la Cetatea Buciumi a evoluat şi predecesorul lui Iuliu Mierea. Grigore Păşcuţă, născut în 1959 a evoluat la gruparea din Buciumi până în această vară, când s-a retras de la echipă.

 

107 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL