Connect with us

Fără categorie

Ultima deplasare din acest an pentru HC Zalău


Gruparea de sub Meseş joacă marţi la Dunărea Brăila, meci ce contează pentru etapa a X-a din Liga Naţională. Acest joc va fi şi ultimul din acest an din campionat, competiţia internă urmând să se întrerupă până la începutul anului 2018


Marţi, ora 18.15, Sala “Danubius” din Brăila:

Dunărea Brăila – HC Zalău

În ultima perioadă, HC Zalău a avut un program extrem de încărcat şi a fost nevoită să susţină meciuri din trei în trei zile, având în vedere că a fost angrenată şi în Cupa EHF.  Perioada infernală se va termina la finalul acestei săptămâni, dar până atunci, gruparea de sub Meseş mai are de susţinut două partide extrem de importante.

Prima va avea loc marţi, de la ora 18.15, când sălăjencele vor întâlni în deplasare pe vicecampioana Dunărea Brăila. Va fi ultimul meci din campionat din acest an, întrecerea internă urmând să se întrerupă până în ianuarie 2018. Tocmai de aceea, echipa antrenată de Gheorghe Tadici are nevoie de un rezultat pozitiv pe Dunăre având în vedere că nu stă foarte bine în clasament. În urma egalului de la Cluj, zălăuancele au ajuns pe locul 8, cu 13 puncte, dar sunt la egalitate de puncte cu adversara de marţi, care ocupă locul 7. HC Zalău  se află în acest moment la două puncte de locul 5, iar distanţa până la podium s-a mărit la 5 puncte.

Chiar dacă marţi va juca pe terenul vicecampioanei, HC Zalău merge cu moral bun după victoria de la Viena şi poate spera la un rezultat bun, având în vedere că Dunărea Brăila nu mai este echipa din sezonul trecut, iar în vară a pierdut foarte multe jucătoarea. Totuşi, acest meci trebuie tratat cu maximă seriozitate având în vedere că echipa antrenată de Florentin Pera vine după două victorii cu Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti.

După jocul de la Brăila, gruparea de sub Meseş se va concentra pentru partida retur cu Hypo Viena de sâmbătă, la finalul căreia poate sărbătorii împreună cu suporterii calificarea în grupele Cupei EHF. Înaintea returul, sălăjencele au un avantaj de 8 goluri şi pare greu de crezut că echipa lui Tadici mai poate rata calificarea.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fără categorie