Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Nicolae: „Am meritat victoria cu CSM Bucureşti”


Antrenorul secund al celor de la Volei Municipal Zalău consideră succesul cu gruparea din capitală unul meritat, iar după această partidă, campionii îşi îndreaptă atenţia spre meciul de miercuri, cu Unirea Dej


Volei Municipal Zalău s-a întrebuinţat serios pentru a obţine o victorie în confruntarea cu CSM Bucureşti. Până la urmă a ieşit bine pentru campionii României, după ce zălăuanii s-au impus în trei seturi.

După partida dificilă cu CSM Bucureşti, pentru Volei Municipal Zalău urmează un nou duel tare, tot pe teren propriu. Astfel, campioana României va întâlni Unirea Dej, în manşa tur a sferurilor de finală din Cupa României. Să spunem că partida va începe de la ora 18.00.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni cele două formaţii s-au întâlnit în campionat. Atunci, Unirea Dej a pus mari probleme Zalăului şi i-a furat un punct campioanei. De aceea, şi nu numai, Bogdan Nicolae este de părere că meciul din Cupa României de miercuri, trebuie tratat serios, pentru a nu avea din nou surprize neplăcute.

„Cred că am meritat această victorie, îmi felicit băieţii pentru că au luptat pentru fiecare minge şi acum ne pregătim pentru meciul de miercuri din Cupa României, cu Unirea Dej. După cum v-am obişnuit în fiecare meci, am fost conduşi de multe ori, aproape set de set, dar probabil experienţa şi valoarea şi-a spus cuvântul. Trebuie să tratăm foarte serios meciul şi avem nevoie de o victorie în trei seturi, pentru că va fi destul de greu la Dej”, a declarat Bogdan Nicolae

93 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1