Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş: “De la fiecare probă îmi doresc să obţin câte o medalie”

Sportivii de la CS Terra Kid se pregătesc de Campionatul Mondial. Călin Marincaş concurează la nu mai puţin de 7 probe, şi îşi doreşte să obţină cât mai multe medalii

Sportivii de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalău se pregătesc intens în vedera participării la Campionatul Mondial de karate tradiţional fudokan-shotokan. Încă de săptămâna trecută, aceştia se află într-un amplu proces de pregătire pentru a definitiva ultimele detalii în privinţa participării la cea mai importantă competiţie din acest an. Campionatul Mondial de karate tradiţional va avea loc în perioada 16-18 decembrie, în Serbia, mai precis în Belgrad. Alături de cel mai bun sportiv din anul 2010, Călin Marincaş, vor mai participa încă nouă sportivi de la Clubul Sportiv Terra Kid. Plecarea spre capitala Serbiei este programată să aibă loc în cursul zilei de azi, unde cei de la Terra Kid participă la patru categorii de vârstă.

La categoria de vârstă copii  IV participă Vlad Mercea, George Găvriluţ şi Solyom Szilard. La categoria copii I, Szeri Roberta, Pall Brigita, Dan Poptelecan şi George Trifan vor încerca să obţină cât mai bune performanţe la probele la care vor concura. Şi la categoria juniori, clubul zălăuan va fi reprezentat de  Iulia Cliţan şi Marc Crecan, iar la seniori Călin Marincaş speră să facă cinste clubului şi oraşului prin obţinerea a cât mai multe medalii.”De la fiecare probă îmi doresc să obţin câte o medalie. Sperăm să facă o figură cât mai frumoasă la această competiţie. Toţi ne dorim acest lucru”, ne-a declarat cel mai bun sportiv în anu 2010, Călin Marincaş. În urmă cu aproximativ o lună, trei sportivi au participat la Campionatul European de karate tradiţional de unde s-au întors cu nouă medalii. Acum numărul de participanţi este şi mai mare, iar aşteptările sunt pe măsură. Numai Călin Marincaş concurează la şapte probe: kata individual şi echipe; kumite individual şi echipe; enbu masculin, enbu mixt şi fuku go.                          

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ARTE MARTIALE