Connect with us

CUPELE EUROPENE

Teodora Măgurean, Hypo Viena: “Am făcut multe greşeli în meciul tur, dar venim la Zalău să câştigăm”


Singura româncă din lotul formației austriece ne-a declarat după eşecul din propriul fief că meciul tur s-a rupt încă din primele minute, dar gruparea din Austria vine sub Meseș cu gândul doar la victorie


HC Zalău s-a impus în Austria la o diferenţă de opt goluri, 22 – 30, şi are prima şansă să se califice în grupele Cupei EHF. Cu toate acestea, austriecele, care au în palmares opt Cupe ale Campionilor, vin la Zalău cu gândul doar la victorie.

“Suntem supărate că am făcut unele greşli la începutul meciului şi zălăuancele s-au distanţat la scor. Acolo s-a rupt meciul, chiar la început, când noi am ratat câteva aruncări, iar adversarele au marcat în faza imediat următoare. Am reuşit apoi să reducem din handicap de la zece goluri până la, uneori chiar și cinci goluri. Spre final, meciul s-a mai echilibrat puţin. Şansele noastre de calificare sunt destul de mici acum, dar venim ambiţioase la Zalău, cu gândul la victorie. Ne dorim victoria, iar dacă se va putea clar şi calificarea”, ne-a declarat Teodora Măgurean.

 

251 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. Ana

    13 November 2017 at 6:21

    Declaratie inconstienta vizavi de caljficare. Merita inca una la 10 goluri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE