Connect with us

DIVIZIA A1

Rareş Bălean: “A fost o victorie muncită cu CSM Bucureşti”


Voleibalistul zălăuan al campioanei României a fost din nou printre cei mai buni jucători ai celor de la Volei Municipal Zalău, în victoria obţinută în trei seturi în faţa grupării din capitală


Vineri seară, Volei Municipal Zalău a evoluat pe teren propriu în compania celor de la CSM Bucureşti, revelaţia acestui sezon din Divizia A1.

Cele două formaţii au oferit un volei bun, în faţa unei săli aproape pline, iar meciul a fost unul foarte echilibrat. În cele din urmă, Volei Municipal a reuşit să se impună în trei seturi şi în urma acestui succes, zălăuanii au trecut peste bucureşteni în clasament. Rareş Bălean a fost printre remarcaţii partidei, cu 13 puncte, cu două mai puţin decât Pawel Adamajtis.

Pentru campioana României urmează miercuri meciul din Cupa României cu Unirea Dej. Partida se va desfăşura în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, de la ora 18.00 şi contează pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

 

“A fost o victorie muncită, dar mă bucur că am reuşit să fim destul de concentraţi şi să gestionăm bine finalurile de set şi să câştigăm meciul. Urmează meciul cu Unirea Dej şi suntem conştienţi că ne aşteaptă un nou meci greu, însă sperăm să ne facem treaba cât mai bine şi să reuşim să câştigăm”, a spus Rareş Bălean.

359 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1