Connect with us

FOTBAL

Juniori B de la CS Atletic Zalău au marcat de 14 ori în poarta “lanternei roşii”! GALERIE FOTO


Elevii lui Claudiu Cornaci s-au distrat cu ultima clasată, jucătorii întrecându-se în execuţii care mai de care mai spectaculoase, în timp ce jucătorii celor de la Electrica Baia Mare au întâmpinat dificultăţi mari în a ieşi din propria lor jumătate


În a doua parte a campionatului, ambele grupe de juniori republicani de la CS Atletic au parte de rezultate foarte bune, iar după meciurile de azi, sunt neînvinse după cinci etape. După ce juniorii A au trecut cu 8 – 0 de Electrica Baia Mare, nici mai tinerii lor colegi nu s-au lăsat mai prejos şi au făcut senzaţie cu “lanterna roşie”.

Elevii lui Claudiu Cornaci au pus stăpânire pe joc încă din primele minute, iar Dănuţ Roşca a deschis scorul repede după un şut în vinclul porţii băimărenilor. A urmat o dominaţie copioasă a zălăuanilor, iar golurile au început să curgă pe bandă rulantă.

În prima parte, cei de la Electria Baia Mare nu prea au trecut de mijlocul terenului, iar acelaşi Dănuţ Roşca, deşi ocupă postul de fundaş stânga a reuşit să mai înscrie un euro-gol, de această dată cu piciorul drept, la colţul lung, de pe partea stângă, şutul său oprindu-se din nou în vinclu.

În aceste condiţii, nu se putea pune problema câştigătoarei, iar Alin Lazăr şi colegii săi au continuat să facă spectacol şi să se întreacă în execuţii. În cele din urmă, CS Atletic Zalău s-a impus cu 14 – 0 şi a contabilizat cea de-a treia victorie în cinci etape, iar în celelalte două partide, zălăuanii au remizat. Astfel, după cinci etape scurse, gruparea sălăjeană rămâne în continuare neînvinsă.

Mai multe detalii despre această partidă, în ziarul Sportul Sălăjean.

 


CS Atletic Zalău – Electrica Baia Mare 14 – 0


 

160 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL