Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Braconaj cu aparat electric! Patru tineri prinşi în flagrant în timp ce transportau peste o sută de kilograme de peşte. GALERIE FOTO


Cele patru persoane, cu vârste între 27 şi 31 de ani au fost arestate după ce au fost prinse cu 118 kiograme de peşte în portbagaj


Poliţiştii din Alba Iulia au depistat, în flagrant delict, 4 bărbaţi din comuna Vinţu de Jos, în timp ce transportau, cu un autoturism, 118 kilograme de peşte braconat din râul Mureş.

Ei au folosit pentru braconaj, un aparat ce intensifică curentul electric. Ei au fost reţinuţi pentru faptele comise.

Totul s-a petrecut recent, într-o dimineaţă în jurul orelor 5.30 când poliţiştii rutieri din Alba Iulia, împreună cu poliţiştii de ordine publică, au oprit, pentru control, pe DC 705 B, pe raza comunei Vinţu de Jos, un autoturism în care se aflau 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 31 de ani, toţi din comuna Vinţu de Jos.

În urma controlului efectuat, în autoturism a fost găsită cantitatea de 118 kilograme de peşte precum şi o barcă gonflabilă, un aparat ce intensifică curentul electric, o baterie şi alte unelte despre care exista suspiciunea că ar fi fost folosite la braconaj.

Faţă de cei 4 bărbaţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj piscicol, conform Ziarului Unirea.

193 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare