Connect with us

FOTBAL

Juniorii A de la CS Atletic Zalău au făcut spectacol cu Electrica Baia Mare. GALERIE FOTO


Gruparea antrenată de Călin Pop a trecut fără emoţii de “lanterna roşie”, după o victorie clară, cu 8 – 0, în faţa unei echipe care pare “condamnată” la ultimul loc în clasament


CS Atletic Zalău trece printr-o perioadă foarte bună, iar rezultatele juniorilor republicani dau speranţe zălăuanilor că fotbalul din oraşul de la poalele Meseşului nu a murit odată cu desfinţarea celor de la FC Zalău. La juniori A, gruparea condusă de Paul Hodiş este lider după 5 etape, poziţie pe care şi-a consolidat-o sâmbătă, după victoria obţinută în faţa celor de la Electrica Baia Mare.

Încă dinaintea partidei, zălăuanii erau favoriţi, având în vedere că sunt neînvinşi, iar adversarul lor ocupă ultima poziţie în clasament cu un singur gol marcat în primele 4 etape şi cu 41 primite, 17 dintre ele au fost primite etapa trecută, pe teren propriu în faţa celor de la FC Kiss Baia Mare.

În aceste condiţii, CS Atletic Zalău a profitat din plin de forma slabă în care se află echipa adversă şi încă din primele minute ale jocului, elevii lui Călin Pop au pus probleme la poarta băimărenilor. Până la pauză, sălăjenii şi-au creat un avantaj de două goluri.

În partea secundă, jucătorii grupării sălăjene au ieşit mult mai motivaţi de la cabine şi au controlat jocul în totalitate, adversarii de la Electrica Baia Mare având mari probleme din a ieşi din propria jumătate de teren. Inevitabilul s-a produs, iar CS Atletic a atacat cu toate liniile şi au început să apară şi golurile. Adelin Moroşan a marcat repede pentru 3 – 0, iar Adelin Teglaş şi Sebastian Duma au controlat mijlocul terenului. În partea dreaptă s-a remarcat şi Gabriel Lăcătuş, care a oferit două centrări perfecte, care s-au transformat în gol.

CS Atletic Zalău “şi-a permis” luxul de a rata şi o lovitură de la 11m şi până la urmă meciul s-a încheiat cu victoria sălăjenilor, scor 8 – 0.

Mai multe detalii despre această partidă, în ziarul Sportul Sălăjean.

 


CS Atletic Zalău – Electrica Baia Mare 8 – 0 (2 – 0)


194 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL