Connect with us

FOTBAL

Sporting Zalău învinge Stejarul Sîg şi se apropie de locul 1. GALERIE FOTO


Gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să câştige pe teren propriu în faţa liderului şi doar patru puncte o mai desparte de primul loc


Lupta pentru supremaţie în Seria Vest a Ligii a V-a este din ce în ce mai interesantă, patru echipe fiind în luptă directă pentru primul loc. Etapa a XII-a a avut programat şi un derby între locul 1, Stejarul Sîg şi ocupanta locului 3, Sporting Zalău.

Duelul dintre cele două echipe a adus şi o premieră în ceea ce priveşte fotbalul mic din Sălaj. Astfel, partida de pe Stadionul Municipal din Zalău a început de la ora 9.00, oră mai neobişnuită pentru fotbal.

Cu toate acestea, cele două formaţii au oferit un fotbal plăcut, peste nivelul Ligii a V-a şi ocaziile de gol au început să apară încă din primele minute. În prima parte, Sporting a fost echipa mai exactă şi cea cu golurile. Ambele echipe au avut câte o bară, însă la cabine, zălăuanii aveau avantaj de două goluri.

După revenirea de la cabine, tot gruparea de la poalele Meseşului a fost mai periculoasă, iar Cosmin Cuibuş a urcat scorul la 3 – 0. La acest scor, Stejarul Sîg a început să atace cu toate liniile şi ocaziile au început să apară tot mai des la poarta apărată de Ciprian Petran. Până la urmă, inevitabilul s-a produs, iar Cosmin Ţîrle a redus din diferenţă şi a readus speranţele în tabăra oaspeţilor.

Totuşi, Răzvan Meleg a ucis orice speranţă a Stejarului de a mai reveni în joc, după ce a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20m. S-a terminat 4 – 1 pentru Sporting Zalău , care în urma acestui succes s-a apropiat la patru puncte de locul 1, ocupat în continuare de Stejarul Sîg.

Mai multe detalii despre această partidă, în ziarul Sportul Sălăjean de miercuri.


Sporting Zalău – Stejarul Sîg 4 – 1 (2 – 0)


 

127 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL