Connect with us

HANDBAL

Junioarele 1 de la CSS Zalău încheie turul în postură de “lanternă roșie”


Perioada nefasta în campionat a echipei CSS Zalău continuă. După cinci etape disputate în actualul sezon, handbalistele antrenate de Gabriela Muntean nu au reuşit nicio victorie şi au un singur punct acumulat, cel din prima etapă, obţinut după remiza de pe teren propriu cu CSS Odorheiul Secuiesc


Din ce în ce mai greu reuşeşte Clubul Sportiv Şcolar Zalău să îşi păstreze jucătoarele până la finalul junioratului.
De câţiva ani încoace, când fetele ajung în clasele a XI-a sau a XII-a o lasă mai încet cu handbalul şi echipa rămâne fără jucătoarele cele mai bune, iar dacă nu o lasă mai uşor cu handbalul pentru a se dedica şcolii, apar accidentările, iar antrenorii se confruntă cu dificultăţi în alcătuirea lotului.

O astfel de situaţie a apărut la debutul actualului sezon, iar situaţia echipei este una destul de neplăcută, gruparea zălăuană fiind alături de cea din Odorheiul Secuiesc singura din serie care nu a câştigat niciun joc în acest sezon. Vineri, în ultima etapă a turului de campionat, CSS Zalau a evoluat pe terenul echipei CSS 2 Baia Mare, echipă aflată pe locul 2 în serie.

Duelul dintre cele doua formaţii a fost controlat de la un capăt la celălalt de maramureşence. La pauză, echipa din Baia Mare avea avantaj de şase goluri, scor 18-16, iar până la finalul partidei aproape că şi l-au dublat, scorul final al întâlnirii fiind 32-21.

CSS Zalău: Paula Borciu, Camelia Gorgan – Olivia Truță (1), Gabriela Truță, Andrada Țurcaș (4), Tonia Crișan (2), Andrada Groza (9), Dalia Rus, Emanuela Vitișan (3), Andreea Crișan, Szabo Imolla (2), Anna Egri si Natalia Iepan. Antrenor: prof. Grabriela Muntean.

Pentru echipa de fete junioare 1 urmează primul turneu de sală programat în perioada 22-25 noiembrie.

132 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL