Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu – Rapid Jibou, ”capul de afiş” al penultimei etape din turul Ligii a IV-a. PROGRAMUL rundei


Gruparea de sub Măgură vine tare din spate, iar după ce a strâns 10 puncte în ultimele patru etape a ajuns în ”careul de aşi” şi s-a apropiat la 5 puncte de podium. În schimb, Rapid Jibou este la patru puncte în spatele liderului şi doar printr-o victorie la Şimleu poate rămâne în bătălia pentru primul loc


 Turul Ligii a IV-a se apropie de final, iar din prima parte a campionatului au mai rămas de jucat două runde.

Penultima etapă are loc duminică, iar ”capul de afiş” este confruntarea dintre Sportul Şimleu şi Rapid Jibou. Gruparea de sub Măgură vine tare din spate, iar după ce a strâns 10 puncte în ultimele patru etape a ajuns în ”careul de aşi”. De cealaltă parte, formaţia jibouană s-a redresat după înfrângerea de la Mirşid şi a câştigat meciul cu Flacăra Halmăşd. Şi sub Măgură, gruparea antrenată de Ciprian Roja are mare nevoie de victorie pentru a mai rămâne în bătălia pentru primul loc.

Primele două clasate joacă pe teren propriu, însă la prima vedere, atât Dumbrava Gâlgău, cât şi Unirea Mirşid au parte de adversari incomozi, din prima jumătate a clasamentului. Formaţia antrenată de Marius Paşca se duelează cu Olimpic Bocşa, în timp ce liderul întâlneşte la Popeni pe Real Crişeni, care este pe val, după cele patru victorii consecutive.

CS Barcău Nuşfalău vine după două victorii categorice, însă formaţia de pe Valea Barcăului trebuie să câştige şi cu CS Crasna pentru a mai putea urca în clasament. Duelul dintre CS Barcău Nuşfalău şi CS Crasna va fi mult mai interesant la juniori, având în vedere că se vor înfrunta primele două clasate, care au obţinut victorii pe linie în cele 11 etape.

În subsolul clasamentului vor avea loc două dueluri interesante. Flacăra Halmăşd va juca pe teren propriu cu Benfica Ileanda, în timp ce CS Hida va încerca să ”spargă gheaţa” şi să obţină prima victorie din campionat în meciul de acasă cu AS Chieşd.

Fără victorie de şase etape, Cetatea Buciumi speră să iasă din pasa proastă în meciul cu Silvania Cehu Silvaniei, însă gruparea antrenată de Dan Lucaciu are şi de această dată un joc dificil, chiar dacă întâlneşte ocupanta locului 12. Acest joc se va disputa sâmbătă, celelalte partide urmând a avea loc duminică, de la ora 15.00.

Etapa a XII-a se dispută duminică, ora 13.00 (juniorii) şi 15.00 (seniorii):

Silvania Cehu Silvaniei – Cetatea Buciumi – sâmbătă

Unirea Mirşid – Real Crişeni

Dumbrava Gâlgău – Olimpic Bocşa

Flacăra Halmăşd – Benfica Ileanda

Sportul Şimleu – Rapid Jibou

Barcău Nuşfalău – CS Crasna

CS Hida – AS Chieşd

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL