Connect with us

Feminin

Olimpia Cluj a învins selecţionata Ministerului Afacerilor Externe


Multipla campioană a României a disputat un meci amical în compania unei selecţionate a MAE


După eliminarea din Liga Campionilor, Olimpia Cluj îşi focusează atenţia pe competiţiile interne, Cupa României şi campionat. Totuşi, având în vedere valoarea net superioară a echipei din Cluj-Napoca faţă de restul echipelor, nu pare nici în acest sezon că vreo grupare din Liga 1 poate să-i stea în cale multiplei campioane a României.

După şapte etape scurse din acest sezon, Olimpia ocupă primul loc, având un parcurs perfect. La finele săptămânii trecute, multipla campioană a României a trecut la pas, scor 10 – 0 de Fortuna Becicherecu Mic. Înainte de etapa a VIII-a, care se va desfăşura duminică, gruparea clujeană a efectuat şi un joc amical.

Astfel, joi, 9 noiembrie, Olimpia Cluj a jucat pe Cluj Arena în compania unei selecţionate ale Ministerului Afacerilor Externe. Meciul a fost unul extrem de disputat, iar cele două echipe au oferit un joc plăcut spectatorilor, dar şi multe goluri frumoase.

Până la urmă, partida a fost câştigată de Olimpia Cluj, cu scorul de 5 – 4, marcatoare pentru Olimpia fiind Teodora Meluţă, Mara Bâtea (2), Hannah Leinert şi Adina Giurgiu.

Să spunem că la final de săptămână, pentru Olimpia Cluj urmează o deplasare la Prundu Bârgăului, acolo unde se va duela cu echipa locală, Heniu.

Sursa foto: facebook CFF Olimpia Cluj

152 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin