Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana ia în calcul doar victoria cu trei puncte în meciul cu CSM Bucureşti


Volei Municipal Zalău întâlneşte una dintre surprizele turului, formaţia din capitală fiind mai bine clasată decât formaţia zălăuană după şapte etape


Vineri, ora 19.30, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

Volei Municipal Zalău – CSM Bucureşti

 

Învinsă în derby-ul cu Arcada Galaţi, Volei Municipal Zalău a căzut pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1 şi distanţa până la liderul Steaua s-a mărit la 4 puncte. Mai mult, campioana României a fost depăşită în clasament şi de către CSM Bucureşti, formaţie cu care Volei Municipal Zalău se va duela vineri, de la ora 19.30, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, partida urmând să conteze pentru etapa a VIII-a.

La fel ca şi în sezonul trecut, CSM Bucureşti are o prestaţie bună în campionat. Chiar dacă nu se poate bate la primele locuri, formaţia din capitală este o candidată la un loc ce duce în faza superioară a campionatului. De fapt şi în campionatul trecut, CSM Bucureşti a prins locul 6 şi a avut ocazia să se dueleze cu cele mai importante echipe din România în faza a II-a a Diviziei A1.

În momentul de faţă, CSM Bucureşti ocupă locul 4 şi are cu un punct mai mult decât echipa antrenată de Marian Constantin. Bucureştii vin sub Meseş cu gândul de a face un meci bun şi chiar de a lua punct sau puncte, având în vedere că în ultimele trei runde au victorii pe linie. Mai mult, în chiar prima rundă din acest campionat, CSM Bucureşti se poat lăuda că a “furat” un punct şi pe terenul celor de la Arcada Galaţi, unde s-a predat foarte greu şi a pierdut în cinci seturi.  Gruparea antrenată de Iulian Pîslaru are un lot  destul de bun, iar în vară au reuşit achiziţii importante, iar pe lângă Mihai Dumitrache de la Arcada Galaţi, au mai fost transfraţi şi trei voleibalişti din străinătate, Maximilian Thaller, Stasis Liashchynskas şi Sergei Burtsev.

Până la urmă, chiar dacă adversarul de vineri pare unul incomod, Volei Municipal Zalău nu concepe decât o victorie de 3 puncte, pentru a mai urca în clasament şi pentru ca distanţa până la liderul Steaua să nu se mai mărească. În runda de la finele săptămânii, liderul va juca pe teren propriu cu SCMU Craiova, în timp ce Arcada Galaţi şi Tricolorul Ploieşti par a avea meciuri şi mai uşoare cu Unirea Dej şi Explorări Baia Mare.

96 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1