Connect with us

Feminin

Etapă nefastă pentru oaspeţi în Liga 1 feminin, urmează derby-ul dintre ASA Târgu Mureş şi CFR Timişoara. REZULTATELE COMPLETE şi PROGRAMUL ETAPEI VIITOARE


Nicio echipă vizitatoare nu a reuşit să obţină o victorie în etapa a VII-a din prima ligă de fotbal feminin, iar singurele care au reuşit câte o remiză au fost Universitatea Alexandria şi ASA Târgu Mureş


Etapa a VII-a din Liga 1 de fotbal feminin a fost una destul de nefastă pentru oaspeţii. Nicio echipă vizitatoare nu a reuşit să obţină o victorie. Totuşi, chiar dacă nu au câştigat, două echipe s-au întors acasă cu un rezultat de egalitate. Astfel, Universitatea Alexandria a reuşit, din nou, pentru a cincea oară în şapte etape să obţină o remiză, de această dată pe terenul celor Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”.

Un rezultat de egalitate a obţinut şi ASA Târgu Mureş, pe terenul celor de la CS Real Craiova, în timp ce CSS Târgovişte s-a întors fără puncte şi fără gol marcat de la Heniu Prundu Bârgăului, în timp ce Fortuna Becicherecu Mic a pierdut fără drept de apel pe terenul multiplei campioanei a României, Olimpia Cluj.

Duminică, 12 noiembrie este programată etapa cu numărul 8 ce propune şi câteva dueluri mai interesante. “Capul de afiş” al rundei este fără doar şi poate disputa dintre ASA Târgu Mureş şi CFR Timişoara, ocupantele locurilor 3, respectiv 2. După 3 zile de la această partidă, gruparea de pe Bega va evolua şi în compania celor de la Vasas Femina Odorhei, într-un meci restanţă din etapa a VII-a.

Olimpia Cluj pare să aibă un nou meci facil, în deplasarea de la Heniu Prundu Bârgăului, în timp ce CSS Târgovişte vrea toate punctele puse în joc împotriva celor de la Vasas Femina Odorhei. Fără victorie în primele şapte etape, Fortuna Becicherecu Mic speră să “spargă gheaţa” împotriva celor de la Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”. Cel mai echilibrat duel al rundei se anunţă a fi cel dintre Universitatea Alexandria şi CS Real Craiova.

Sursa foto: facebook CS Universitatea Alexandria


Rezultatele etapei a VII-a

Olimpia Cluj – Fortuna Becicherecu Mic 10 – 0

Heniu Prundu Bârgăului – CSS Târgovişte 1 – 0

Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play” – Universitatea Alexandria 3 – 3

CS Real Craiova – ASA Târgu Mureş 1 – 1

CFR Timişoara – Vasas Femina Odorhei, se dispută în 15 noiembrie

Etapa următoare se va desfăşura duminică, de la ora 11.00:

CSS Târgovişte – Vasas Femina Odorhei

ASA Târgu Mureş – CFR Timişoara

Universitatea Alexandria – CS Real Craiova

Fortuna Becicherecu Mic – Asociaţia “Fotbal Club Fair-Play”

Heniu Prundu Bârgăului – Olimpia Cluj


 

233 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin