Connect with us

ALTE SPORTURI

Raul Fărcaş a obţinut o medalie de aur!

Rezultate bune obţinute de luptătorii de la CSS şi CSM Zalău, nu mai puţin de şase sportivi clasându-se pe podium


La finalul săptămânii trecute, a avut loc un puternic turneu internaţional, organizat în localitatea sătmăreană Ardud. La Cupa “Cetatea Ardud” au participat luptători din Slovenia, Ungaria, Ucraina şi din România, din lotul naţional în frunte cu Ştefan Rus, fostul campion mondial, european şi olimpic. Au participat aproximativ 300 de sportivi la toate cele patru categorii, juniori I, II, III şi copii mai mici. Printre aceştia s-au numărat şi 10 sportivi de la CSS Zalău şi 9 de la CSM Zalău.

 

Cei de la CSS Zalău au obţinut trei medalii. La copii, categoria 32 kg, Cătălin Hosu a obţinut locul doi, medalie de argint. Mihai Sabău s-a remarcat la juniori II, categoria 85 kg cu o medalie de bronz, iar experimentatul Szalontai Szabolcs a obţinut la juniori I, categoria 85 kg o medalie de argint. “Turneul a fost unul foarte puternic ca şi un campionat naţional. Mai rar aşa competiţie unde sunt angrenaţi aşa de mulţi sportivi. Copiii au avut ocazia să se întâlnească cu sportivi din alte ţări, un lucru foarte benefic pentru ei. Sunt mulţumit de rezultatele obţinute”, ne-a declarat Ioan Pantea. Pentru sportivii de la CSS Zalău urmează o binemeritată vacanţă, iar după sărbători urmează să se revină la pregătire, pentru  turneele care urmează.

Şi CSM Zalău se poate mândri cu rezultate foarte bune obţinute la acest turneu internaţional. Clubul zălăuan a participat cu nu mai puţin de 9 sportivi, dintre care 4 au obţinut medalii. Raul Fărcaş la categoria 50 kg a obţinut o medalie de aur, învingând vicecampionul naţional în semifinală şi campionul de anul acesta în finală, la o diferenţă destul de mare! Sergiu Mureşan a fost şi el aproape de o performanţă notabilă, însă s-a văzut învins în semifinale.

 

La categoria 63 kg, Petruţ Moigrădean a obţinut o medalie de bronz. In semifinale, acesta a fost învins de campionul naţional din acest an la o diferenţă foarte mică. La categoria copii mici, cat. 59 kg, Claudiu Orţan a avut o comportare extraordinară, clasându-se pe locul trei, acest sportiv practicând luptele doar de o lună jumate.

 

“ A fost o competiţie reuşită, unde din nou nu am putut participa cu toţi sportivii din cauza rubeolei. Oricum am obţinut rezultate foarte bune. Mulţumim clubului, firmei Multicom şi patronului acesteia, domnul Iepure, firmei Iloc, domnilor Nicu Goarnă şi Cornel Florian pentru tot sprijinul acordat”, ne-a declarat instructorul sportiv Cristian Crişan. Şi pentru luptătorii de la CSM Zalău, urmează o binemeritară vacanţă după atâtea turnee în care aceştia au avut comportări destul de bune.      Ionuţ COSTINAŞ

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI