Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Poliţiştii au confiscat peste un kilometru de plase de pescuit de la un singur “pescar”, în valoare de aproape 20.000 de lei!


La percheziţia de la domiciliul bărbatului, oamenii legii au găsit şi o ambarcaţiune ce fusese furată  cu câteva zile în urmă


Un caz incredibil a avut loc recent. Astfel, la sfârşitul lunii octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Vadu Oii. Poliţiştii aveau informaţii că respectivul bărbat desfăşura activităţi ilegale de pescuit.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au fost uluiţi de ceea ce au găsit. Este vorba de 38 de plase de pescuit din categoria celor monofilament, care aveau o lungime totală de peste un kilometru. Mai mult decât atât, la domiciului “pescarului” a fost găsită şi o ambarcaţiune în valoare de peste 6.500 de lei care era furată.

„Au fost descoperite 38 de plase de pescuit din categoria celor monofilament, comercial şi setcă, în lungime totală de 1204 metri, care erau deţinute fără a fi îndeplinite condiţiile legale. De asemenea, poliţiştii au identificat şi o ambarcaţiune, evaluată la aproximativ 6800 de lei, care ar fi fost sustrasă în noaptea de 18/19 octombrie a.c.”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Valoarea plaselor de pescuit s-a ridicat la suma de 19.900 de lei, iar poliţiştii au decis că plasele trebuie confiscate, precum şi ambarcaţiunea furată. În urma faptelor sale, bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu un dosar penal şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

 

93 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare