Connect with us

LIGA I

Dia Guard Divino termină prima parte a campionatului cu maxim de puncte!


Campioana Sălajului a bifat a 11-a victorie din tot atâtea meciuri, după ce a trecut la pas şi în derby-ul cu Fan Courier


Prima parte a campionatului s-a terminat la finalul săptămânii trecute, iar în ultima rundă din A1 a avut loc şi derby-ul dintre primele două clasate, Dia Guard Divino şi Fan Courier. A fost un derby doar pe hârtie, deoarece în teren campioana a controlat ostilităţile şi s-a impus la o diferenţă de şase goluri. În aceste condiţii, gruparea condusă de Florin Marian Raţ a terminat prima parte a campionatului cu punctaj maxim, iar înainte de începerea primului eşalon ocupă fotoliul de lider.

În Liga A1, pe podium s-a clasat Autoland Hosu, după o victorie cu Viper. Formaţia condusă de Hosu Ioan a avut un meci mult mai greu decât s-ar fi aşteptat, iar cu 15 minute înainte de final, “rechinii”  erau conduşi. Până la urmă, Autoland Hosu a forţat pe final, iar Vlad Berbecar şi Mihai Gaidoş au marcat în ultimele minute şi au adus victoria.

Cu o victoria a încheiat prima parte a campionatului şi Boldor Florex Hida, care a trecut în ultima etapă de Rapid Peceiu. Echipa lui Andrei Boldor a fost condusă după primul sfert de oră, dar Florin Săstraş a egalat după două minute, iar până la final, Marius Teglaş şi Ionuţ Fechete au mai marcat  şi au adus o victorie clară.

Seria perfectă de patru victorii a fost întreruptă de Voinţa Aghireş, care a pierdut fără drept de apel meciul cu Tenaris. Pentru echipa lui Rareş Corujan a fost prima victorie din acest sezon, la capătul unui meci în care conducătorul echipei a ieşit în evidenţă pe terenul de joc, marcând nu mai puţin de şapte goluri.

Fino Brutto Borla şi-a asigurat calificarea în Liga 1 încă din etapa trecută, dar cu toate acestea formaţia condusă de Mate Tibor a câştigat şi în ultima rundă. Partida cu Perla a fost la discreţia celor de la Fino Brutto, care s-au impus la o diferenţă de patru goluri, după ce şi la pauză, echipa din Borla a avut un avantaj de două goluri.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean.

111 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I