Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a scăpat victoria printre degete la Cluj-Napoca!


După un meci controlat aproape în totalitate, gruparea de sub Meseş a trebuit să se mulţumească doar cu un punct pe terenul Universităţii, fiind egalată cu trei secunde înainte de final, după ce în minutul 54, HC Zalău conducea cu 21 – 17!


Seria infernală cu trei meciuri în mai puţin de o săptămână a continuat pentru HC Zalău care marţi seară, a jucat la Cluj cu Universitatea, partida din etapa a IX-a fiind devansată, având în vedere că la final de săpămână, gruparea de sub Meseş joacă cu Hypo Viena în Cupa EHF.

Având în vedere că pe Someş, HC Zalău a întâlnit o echipă ce nu se regăseşte în acest campionat, sălăjencele au jucat la victorie, dar gazdele au început mai bine şi au condus cu 6 – 3 în minutul 13.  Treptat, gruparea zălăuană şi-a intrat în ritm, iar în minutul 20, Andrada Trif a restabilit egalitatea, 6 – 6. Din acel moment, echipa lui Tadici a preluat iniţiativa şi a început să se desprindă pe tabela de marcaj, la două şi trei goluri diferenţă. Până la pauză, zălăuancele au reuşit să îşi formeze un avantaj de patru goluri, iar la cabine s-a intrat cu scorul de 9 – 13.

Partida părea la discreţia Zalăului, care a controlat aproape în toatalitate şi partea secundă. Tot o diferenţă de patru goluri era şi în minutul 40, 13 – 17, la fel şi în minutul 53, când după ce Andrada Trfi a marcat, scorul a devenit 17 – 21.

Nimeni nu mai credea că soarta partidei se mai poate schimba, însă jocul s-a schimbat radical în ultimele şase minute, în care HC Zalău nu a mai înscris niciun gol. De cealaltă parte, Universitatea a revenit miraculos şi cu Mihaela Ani-Senocico la post, clujencele au marcat de trei ori la rând, iar în minutul 58, scorul era 20 – 21. În ultimele secvenţe, în rol şi-au intrat şi cei doi arbitri, iar Roxana Rob şi Larisa Tamaş au primit eliminări de 2 minute! Şi în aceste condiţii, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a încercat să ţină cu dinţii de avantajul minin, dar cu 3 secunde înainte de final, Ani Senocico a egalat şi a adus un egal nesperat pentru echipa sa.

S-a terminat 21 – 21, iar HC Zalău a trebuit să se mulţumească cu un punct din această deplasare, deşi s-a aflat la conducere o bună perioadă de timp.

 

Universitatea Cluj – HC Zalău 21 – 21 (9 – 13)!

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. Roxana

    8 November 2017 at 1:11

    Doua legume care trebuiesc date afara pana nu mai inghit sute de milioane de lei : IRIMIA, DRAGUT, doua pregatite sa plece sa insele in alta parte… AFARA REPEDE ,FARA ALTE SUTE DE MILIOANE PACALITE ,de pacalitoare de joasa speta ..RUSINE IRIMIA- DRAGUT ! Fete fara caracter !

  2. Alina

    8 November 2017 at 10:40

    O mizerie de arbitraj in favoarea Clujului. Mi-e sila sa ma mai duc si sa ma uit la meciurile de handbal din Liga Nationala. 90 % din cuplurile de arbitrii sunt praf! Din ce in ce mai multe meciuri cu probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL