Connect with us

Ştiri din Sălaj

O femeie din Sălaj a fost prinsă la furat în casa unei maramureşence de 67 de ani


Sălăjeanca în vârstă de 34 de ani avea emisă de Judecătoria Huedin o condamnare de un an şi şase luni de închisoare. După ce a fost prinsă la furat în Maramureş, a fost arestată de către popliţiştii sălăjeni


Ieri la ora 12.30, poliţiştii din Satulung au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o femeie a surprins în casa sa o persoană necunoscută care încerca să sustragă bunuri.

Victima tentativei de furt a fost o femeie de 67 de ani din localitatea Hideaga. Ajunşi în scurt timp la faţa locului poliţiştii au identificat persoana necunoscută şi au constatat că este vorba despre o femeie de 34 de ani din judeţul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că pe numele acesteia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Huedin.

Aceasta a fost condamnată la 1 an şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Femeia a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sălaj, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj