Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cade tencuiala de pe blocurile din Zalău! O femeie a fost rănită


Pompierii au intervenit luni să înlăture mai multe bucăţi de cărămidă de la un bloc din municipiu care puneau în pericol siguranţa trecătorilor. Anul acesta au avut loc mai multe astfel de intervenţii, în primăvară o femeie fiind chiar rănită de bucăţile desprinse


Pompierii din Zalău au fost solictaţi luni în jurul orei 14.50 să intervină pentru a înlătura elemente desprinse parţial de pe faţada unui bloc situat pe strada Gheorghe Doja, care puneau în pericol siguranţa trecătorilor.

Nu a fost prima acţiune de acest gen de anul acesta. Pompierii au fost solictaţi de mai multe ori pentru a îndepărta tencuiala care stă să cadă în capul trecătorilor.

În primăvara acestui an, o femeie care lucra la un fast-food a fost rănită după ce, mai multe bucăţi de tencuială dintr-un bloc din zona Mobila au căzut pe ea în timp ce mătura pe trotuar.

 

“Luni, la ora 14.54, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a înlătura un element parţial desprins din faţada unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja, din municipiu. Pompierii ajunşi la faţa locului au intervenit şi au înlăturat pericolul”, se artă într-un comunicat al ISU Porlissum Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj