Connect with us

ALTE SPORTURI

Cupa “Lyceum”, gata de start. PROGRAMUL COMPETIŢIEI


Ediţia a XXIV-a a tradiţionalei competiţii şcolare va debuta azi, 7 noiembrie cu întrecerea de baschet fete


Aşteptarea liceenilor a luat sfârşit. Cea mai aşteptată competiţie sportivă la acest nivel este gata de start. Astfel, în perioada 7 – 23 noiembrie, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sălaj şi Asociaţiile Judeţene pe ramura de Sport Sălaj organizează cea de-a XXIV-a ediţie a Cupei “Lyceum”.

Doritorii vor avea şansa să se întreacă la trei discipline sportive, este vorba despre baschet, handbal şi volei, la toate disciplinele sportive fiind întreceri atât în rândul fetelor, cât şi al băieţilor.

Să spunem că echipele care se vor clasa pe podium la fiecare disciplină sportivă, vor fi premiate de DJST Sălaj cu diplome şi cupe, pentru răsplătirea efortului depus pentru ocuparea unui loc fruntaş. De asemenea, Inspectoratul Şcolar Sălaj, prin conducerile unităţilor de învăţământ asigură locaţiile de desfăşurare a competiţiei, iar Asociaţiile Judeţene pe ramura de sport asigură arbitrajul.

Cupa “Lyceum” debutează azi, 7 noiembrie cu întrecerea de baschet fete, disciplină la care s-au înscris trei echipe. În întrecerea masculină de baschet, tot trei echipe şi-au depus candidatura. În ceea ce priveşte handbalul, atât la fete, cât şi la băieţi se vor lupta pentru primul loc câte şase echipe, în timp ce la volei băieţi sunt înscrise cele mai multe echipe, şapte la număr. La volei fete sunt înscrise 5 echipe.


Program Cupa “Lyceum”:

Marţi, 7 noiembrie, ora 14.00: baschet fetesala A.P.I.

Joi, 9 noiembrie, ora 14.00: baschet băieţisala A.P.I.

Marţi, 14 noiembrie, ora 13.00: handbal fetesala LPS “Avram Iancu”

Joi, 16 noiembrie, ora 13.00: handbal băieţisala LPS “Avram Iancu”

Marţi, 21 noiembrie, ora 13.00: volei fete sala A.P.I şi Mihai Viteazul

Joi, 23 noiembrie, ora 13.00: volei băieţisala A.P.I. şi Mihai Viteazul


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI