Connect with us

DIVIZIA A1

SURPRINZĂTOR. Antrenorul de la Arcada Galați și-a dat demisia după victoria cu campioana CS Volei Municipal!


Chiar dacă Arcada a trecut de campioana României, tehnicianul Nikolay Jeliazkov şi-a dat demisia, motivând unele puncte de vedere diferite faţă de conducerea clubului de pe Dunăre!? Cu toate acestea, bulgarul se poate lăuda că – într-o perioadă destul de scurtă pe banca celor de la Arcada – a reuşit să aducă la Galaţi primele trofee din istoria clubului, este vorba de Cupa României şi Supercupa României, ambele câştigate în faţa sălăjenilor


Sub comanda bulgarului Nikolay Jeliazkov, gruparea de pe Dunăre a reuşit să învingă campioana CS Volei Municipal Zalău de două ori în mai puţin de două luni: mai întâi în Supercupa României, iar acum în campionat.

Surprinzător, după succesul de duminică, în care Adi Gontariu şi compania au trecut de sălăjenii cu scorul de 3 – 1, antrenorul Nikolay Jeliazkov şi-a dat demisia!?

Această decizie vine după o perioadă destul de bună, în care Arcada Galaţi a reuşit să câştige primele trofee din istoria clubului, este vorba despre Cupa României şi Supercupa României, ambele adjudecate în faţa elevilor lui Marian Constantin.

Mai mult, după primele şapte etape, echipa de pe Dunăre se află pe locul 3 la trei puncte de liderul Steaua Bucureşti, dar cu un meci în minus.

„Din cauza unor puncte de vedere diferite în ceea ce priveşte voleiul, am decis să demisionez din postura de antrenor al Arcadei Galaţi. Pentru perioada în care am muncit aici, echipa a câştigat singurele trofee din istorie, Cupa României şi Supercupa României. De asemenea, echipa este momentan pe locul 1 în campionatul României. Personal, nu pot să fac mai bine de atât. Forza Arcada!”, şi-a motivat Nikolay Jeliazkov gestul pe contul său de facebook.

 


Vezi alte articole pe acelaşi subiect:

Volei Municipal Zalău a pierdut la Galaţi şi a căzut pe locul 5. GALERIE FOTO 

Adrian Gontariu: “Mie îmi pare rău că nu am rămas la Zalău, dar acum mi-am găsit liniştea la peste 600 de kilometri de casă”

Volei Municipal Zalău, fără punct câștigat în derby-ul cu Arcada Galați

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1