Connect with us

FOTBAL

Maria Sharapova şi-a lansat cartea în compania unei celebre zălăuance! GALERIE FOTO


Cunoscuta tenismenă s-a îndrăgostit în cadrul evenimentului din Los Angeles de fiul Deliei Antal – o tânără de succes din Zalău –  alături de care a stat la masa unde a dat autografe pe cele 50.000 de volume vândute încă din prima zi de la lansare


Maria Sharapova, deținătoarea a cinci titluri de mare șlem, este topită după fiul Deliei Antal, o zălăuancă care are o carieră de succes la Hollywod. Rusoaica s-a afişat pe 20 septembrie, la un evneiment important din Los Angeles alături de zălăuancă şi de fiul acesteia, susţinând pe reţelele de socializare că îi place foarte mult băieţelul.

Colegii de la Pro Sport scriu că “Delia Antal și-a învățat deja băiețelul cu lumea mondenă”. Astfel, tânăra zălăuancă și-a scos micuțul la cel mai important eveniment desfășurat în Los Angeles, California, în data de 15 septembrie.

Este vorba despre lansarea cărții autobiografice intitulată ”Unstoppable: My  life so far”, care s-a vândut în 50.000 de exemplare, doar în prima zi.

În vârstă de doar cinci luni, Aidan Sunrise a topit-o pe frumoasa rusoaică cu zâmbetul său. Acesta a avut un loc special, chiar pe masa pe care Maria a dat autografe şi s-a jucat cu el.

Sportiva i-a oferit un cadou unic, cartea sa împreună cu un autograf, dar și o fotografie memorabilă de care cu siguranță își va aduce aminte cu zâmbetul pe buze.

Delia Antal s-a născut în Zalău pe 26 ianuarie 1982. A urmat cursurile gimnaziale la Şcoala “Mihai Eminescu” iar liceul l-a terminat la Grupul Şcolar “Mihai Viteazul Zalău, a urmat apoi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova iar apoi paşii au purtat-o până departe în America. Trebuie spus că Deliei Antal îi place sportul şi chiar era fan al Universităţii Craiova în studenţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL