Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV! Accident grav: o cisternă a intrat într-un gard în Sînmihaiu Almaşului


Şoferul unei cisterne de transport bitum a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard al unei gospodării, pe care l-a rupt iar apoi a ajuns în curte. Victima este o femeie de 81 de ani care a avut nevoie de intervenţia echipajelor medicale


Evenimentul rutier a avut loc în această după-masă în jurl orei 16.00 pe Drumul Naţional 1F Zalău – Cluj-Napoca. Şoferul unei cisterne de transport bitum a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a intrat într-un gard al unei gospodării din Sînmihaiu Almaşului.

În urma impactului, cisterna  distrus gardul şi a ajuns până în curtea gospodăriei. La faţa locului au ajuns de urgenţă forţe de ordine de la poliţie, pompieri şi ambulanţă. Traficul rutier s-a desfăşurat pe un singur sens de mers.

 

“Evenimentul rutier s-a petrecut în această după-masă. Şoferul unei cisterne a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard pe care l-a rupt ulterior ajungând în curtea unei gospodării din Sînmihaiu Almaşului”, ne transmite IPJ Sălaj.

 

Proprietarul gospodăriei este o femeie în vârstă de 81 de ani care a avut nevoie de intervenţia cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sălaj pentru că a suferit un atac de panică.

 

“Am intervenit cu un echipaj cu asistent la Sînmihaiu Almaşului la un accident rutier. S-a acordat primul ajutor unei femei în vârstă de 81 de ani care a făcut un atac de panică însă nu a fost nevoie să o transportăm la spital”, ne-a spus Liviu Varga, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj