Connect with us

Ştiri din Sălaj

Şimleuanii au făcut un sondaj prin care să-i arate primarului ce “îi doare”!


Pe unul dintre grupurile de facebook a comunităţii din Şimleu Silvaniei a fost realizat un sondaj de opinie prin care locuitorii oraşului îi arată primarului ce investiţii şi-ar dori să se realizeze anul viitor sub Măgură


Şimleuanii au votat zilel acestea într-un sondaj de opinie privind investiţiile care ar trebui făcute anul viitor sub Măgură. Iniţiatorii sondajului speră ca primarul oraşului, Septimu Ţurcaş să ţină cont de doleanţele acestora şi să le realizeze în viitor.

La sondajul de opinie au răspuns numeroşi şimleuani, iar cea mai votată investiţie care ar trebui realizată în oraş anul viitor a fost reabilitarea saloanelor de la Spitalul Orăşenesc “dr. Ioan Puşcas”.

A doua investiţie în topul preverinţelor locuitorilor oraşului de sub Măgură a fost achiziţionarea de mobilier nou la spital, iar următoarea opţiune a fost implementarea unui sistem de seaforizare. Şimleuanii şi-au mai arătat dorinţa de a se realiza un azil de bătrâni dar şi de a se extinde sistemul de canalizare din oraş.

245 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj