Connect with us

BOX

Un singur sălăjean la Naţionalele de box


Adrian Popuţea va fi singurul reprezentat al judeţului Sălaj la Campionatul Naţional de Seniori


În ultima perioadă, boxul sălăjean a fost într-o uşoară ascensiune, printre cei remarcaţi fiind nume precum Sergiu Moraru. În perioada 6 – 10 noiembrie va avea loc o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Seniori, iar Sergiu Moraru era printre principalii favoriţi la cucerirea unei medalii, mai ales după ce la începutul acestui an, elevului lui Ioan Popa la CSM Zalău a cucerit medalia de aur la Cupa României.

Totuşi, tânărul pugilist nu va participa la Naţionalele de seniori din acest an, el fiind acceptat la Şcoala de Poliţie de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea, iar luni are programat jurământul militar.

Prin urmare, CSM Zalău şi judeţul Sălaj va avea un singur reprezentant la prestigioasa competiţie din Bucureşti. Este vorba despre Adrian Popuţea, pugilist pregătit de maestrul Ioan Dragoş. Pugilistul sălăjean va participa la +91 de kilograme.

Obiectivul sălăjeanului pentru competiţia din capitală este cucerirea unei medalii.

“Adrian Popuţea va participa la Naţionale, este bine pregătit, are obiectiv câştigarea unei medalii şi noi avem încrederea că o va şi obţine”, ne-a spus Ioan Popa.

184 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX