Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca: “Este inexplicabil ce s-a petrecut în ultimele patru runde

Gruparea de la poalele Meseşului ocupă un modest loc VIII, aceasta după ce etape bune a cochetat chiar cu podiumul

Şi în acest an, FC Zalău şi-a propus un obiectiv modest, anume un loc în primele 7 echipe ale Seriei a VI-a a Ligii a III-a. Dar, parcursul excelent din deplasare şi punctele obţinute acasă, mult mai puţine, ce-i drept, decât sezonul trecut, ne-au făcut să ne gândim chiar la primul loc, de vreme ce singura echipă a Sălajului la un nivel superior al fotbalului românesc a dat impresia uneori că poate să-şi depăşească condiţia. Ba chiar s-a aflat pe podium la un moment dat. Însă, defecţiunile apărute pe parcurs au făcut ca FC Zalău să coboare vertiginos în clasament. Sigur, conducerea tehnică şi administrativă a clubului zălăuan i-a acuzat pe jucători pentru atitudinea lor, dar, când se ajunge la o astfel de situaţie, vina o poartă toţi, conducători, antrenori şi jucători. Nici membri Consiliului de Administraţie nu prea s-au arătat interesaţi de ceea ce se petrece la echipă. Şi ştim cu toţii că nepăsarea sau neglijenţa duce la accidente. Iar FC Zalău suferă “accidente” de acest gen încă de când a promovat în Liga a III-a. Deoarece, ne doream mai mult, ne doream să vedem echipa “fanion”, cum spun unii, a judeţului revenită în Liga a II-a. Dar, pentru moment, FC Zalău navighează sau, mai bine zis, este în derivă la nivelul Ligii a III-a. Conducerea vrea să redreseze această situaţie în pauza de iarnă, anunţându-se schimbări radicale chiar şi la nivelul lotului. “Ultimele patru etape nu le-am gestionat aşa cum ar fi trebuit. Într-un fel, e bine că s-a terminat turul acum. Vom trage linie, vom analiza situaţia în detaliu şi, cu siguranţă, vor apărea unele modificări la nivelul lotului”, a declarat antrenorul Marius Paşca. Acesta nu-şi explică ce s-a petrecut în ultimele runde, când echipa sa nu a mai cunoscut gustul victoriei. “Este inexplicabil ce s-a petrecut în ultimele patru runde. Voi avea o şedinţă cu preşedintele Ioan Morar şi cu fiecare jucător în parte pentru a căuta motivele care ne-au dus în situaţia de faţă”, a adăugat Paşca.

 

325 Vizualizari
Loading...
6 Comments

6 Comments

 1. gicu

  30 November 2011 at 15:50

  plecati cu totii lasati`ne Zalau nu e o afacere…

 2. suporter

  30 November 2011 at 16:23

  Este inexplicabil cum poti sa fi tu de slab ! Cel mai slab antrenor care exista nu ai nici o treaba , te chinui si pe tine si pe echipa.

 3. ilie

  30 November 2011 at 16:57

  domnilor trebuia sa vina odata si infrangerile astea normale ca pana acuma au avut rezultate norocoase ,nu putem sa aveam noroc la nesfarsit,iar domnul pasca zice ca ee inexplicabil ce sa intamplat ,vad spun eu ca e explicabil pai nu poti face performante cu jucatori care in wekend is morti de beti care care is niste oameni neseriosi ,dar domnul apsca ii foloseste in fiecare meci tot pe aceiasi jucatori ,nu s epoate sa nu iti dai seama ca antrenor ca ceva se intampla cu acesti baieti dar cred ca stie pasca bine ce se intampla dar is oameni lui de aia ii baga la joc ,esti un antrenor slab baiatule dc insisti tot cu aceiasi jucatori emci de meci desi vezi ca is morti domnule ,ia tine-i pe banca cateva etape sa vezi ac o sa-si dea sema ,dar daca tu ii bagi al joc mereu si daca is beti si daca is droghati ei continua in modu asta ,dar tu cu aceste nereguli iti bati joc de alti care vin la antrenament si se pregatesc si dau randament mai bun iar pe aia ii ti tot pe banca ,chair daca betivi is mai valorosi disciplina conteaza mult ,poate sa fie cien o fi el daca ii betiv si se prafuieste mereu tine-l domnule pe banca !

 4. costica

  30 November 2011 at 17:04

  pasca isi urmareste interesele lui,adica sa ii baje la joc pe oameni lui care l-au si adus inapoi al zalau ,pt ca stiti bine ca pasca dupa ce a fost dat afata de la simleu ia suant pe uni dintre jucatorii actuali a lui fc zalau cei foarte importanti inafara de lica jula care ii baiat de treaba,sa puna presiune pe conducere ca daca nu il da afara pe pop calin si nu il aduce pe apsca ianpoi ei pleaca cu totii si nu era mare lucrur de facut decat sa il aduca inapoi,de aia pasca acuam ii resplateste pe acesti jucatori bagandu-i la joc meci de meci indiferent de consecinte chair daca is beti ,morti ,fara pregatire ,sunt oameni lui de aia joaca ,va spun din sursa sigura!

 5. ceterasu

  3 December 2011 at 7:18

  pasca e pretin cu cotza cu ziaru de aghires jipane si mai nou televiziune,ce mai!

 6. gelu

  5 December 2011 at 8:39

  asta il tine pe el acolo ,pretenia cu cotza cu cu toti jegosii din PSD ca de nu ar pleca in urgent ca ii cel mai slab antrenor posibil care poate antrena fc zalau ! sw I pe el nu-l prea intereseaza cum merge echipa deoarece are locul asigurat acolo,pleaca ma de acolo ca esti slab!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL