Connect with us

ALTE SPORTURI

Sergiu Maxim medaliat cu bronz la Târgovişte

Târgovişte a fost gazda Cupei României la lupte libere dedicată juniorilor, competiţie la care oraşul de la poalele Meseşului a fost reprezentat de CSS Zalău şi CSM Zalău. Dacă Szalontai Szabolcs de la CSS Zalău a obţinut locul trei, la categoria 66 kg, şi sportivul de la CSM Zalău Sergiu Maxim a fost medaliat cu o medalie de bronz la categoria 50 kg. Acesta a reuşit astfel să îşi adjudece cea de-a patra medalie din acest an. Pe lângă Sergiu Maxim, CSM Zalău a mai participat cu alţi patru sportivi: Ain Crişan (cat. 66 kg), Uilan Beşleagă (74 kg), Daniel Bota şi Alexandru Peter (84 kg). Dintre aceştia, doar Sergiu Maxim s-a remarcat obţinând o medalie.
 
“Ne-am îndeplinit obiectivul, care a fost obţinerea măcar a unei medalii. A fost o competiţie foarte tare, la care ne-au lipsit mai mulţi sportivi importanţi, din motive de sănătate. Dacă aveam tot lotul complet cu siguranţă puteam spera la ceva mai mult”, ne-a declarat instructorul sportiv Cristian Crişan.

 

Finalul de săptămână aduce o nouă competiţie şi pentru sportivii de la CSM Zalău, care vor participa la un turneu internaţional, care v-a avea loc la Satu Mare.

 

 

311 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI