Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău continuă să uimească la juniori republicani: ambele grupe au câștigat cu Olimpia Satu Mare


Elevii lui Călin Pop s-au impus cu 3 – 1 la Satu Mare și au urcat pe primul loc la juniori A, în timp ce formația antrenată de Claudiu Cornaci a câștigat la limită, scor 1 – 0


Chiar dacă Sălajul nu traversează o perioadă bună la fotbal, de vreme ce nu are nici măcar o echipă în ligile superioare, potențial există în județul nostru, iar acest lucru îl arată juniorii republicani de la CS Atletic Zalău. După ce ambele grupe s-au clasat pe podium în etapa preliminară și în faza a II-a a campionatului, sălăjenii au rezultate foarte bune.

La juniori A, formația antrenată de Călin Pop are trei victorii și o remiză în primele patru runde, iar după succesul de sâmbătă de la Olimpia, CS Atletic a devenit liderul Seriei a IX-a. În meciul de la Satu Mare, gruparea de sub Meseș s-a impus cu 3 – 1 în fața unei formații ce ocupa primul loc după trei etape, sătmărenii având trei victorii la rând. Cu toate acestea Atletic s-a impus fără probleme, cele trei goluri fiind marcate de Sebastian Duma, Adelin Moroșan și Raul Irimeș.

Și la juniori B, gruparea antrenată de Claudiu Cornaci a reușit o victorie la limită, scor 1 – 0, unicul gol al meciului fiind marcat de talentatul Cristian Mureșan, din lovitură de la 11 m.

Pentru gruparea condusă de Paul Hodiș urmează la final de săptămână meciuri ușoare pe teren propriu cu Electrica Baia Mare, formație ce ocupă ultimul loc la ambele categorii.

Juniori A: Olimpia Satu Mare – Atletic Zalău 1 – 3

Juniori B: Olimpia Satu Mare – Atletic Zalău 0 – 1

 

Mai multe amănunte de la meciurile cu Olimpia Satu Mare, în ediția tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL