Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka şimleuani, 19 clasări pe podium la Târgu Secuiesc


Sportivii Clubului Copiilor şi CS Omega Şimleu au cucerit nu mai puţin de cinci locuri I, şapte locuri II şi şapte locuri III  la Cupa României şi Campionatul Naţional de la Târgu Secuiesc. Performerul sălăjenilor a fost Marius Ilinca, cu trei medalii de aur


În perioada 27 – 29 octombrie, în sala sporturilor din Târgu Secuiesc s-a desfăşurat Cupa României şi Campionatul Naţional de Shobbu Sanbon la karate – do WKF. La această competiţie a fost prezentă şi o delegaţie a Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei şi CS Omega au participat cu şase sportivi, conduşi de prof. Gheorghe Pop.

Karateka şimleuani au avut o prestaţie deosebită la competiţia desfăşurată la Târgu Secuiesc şi au reuşit numeroase clasări pe podium. Revelaţia din rândul şimleuanilor a fost fără doar şi poate Marius Ilinca care a obţinut nu mai puţin de trei locuri 1. În total, sportivii din cadrul Clubului Copiilor Şimleu Silvaniei şi CS Omega au reuşit să obţină cinci locuri I, şapte locuri II şi şapte locuri III.

Celelalte două locuri I au fost obţinute de Maia Pop, la categoria de vârstă 8-9 ani. Pe lângă cele două medalii de aur, tânăra karateka şimleuană a obţinut şi trei locuri II. Tot trei locuri II a cucerit şi Paula Radu, în timp ce Radu Cosma a obţinut celelalte două locuri  II. În final, toţi reprezentanţii Şimleului au reuşit să urce pe podium.

De asemenea, Paula Radu şi Călin Coste au participat la competiţiile de la Târgu Secuiesc şi din postura de arbitri. Să spunem că Paula Radu, Maia Pop, Tania Pop, Alexandru Moldovan şi Marius Ilinca au obţinut calificarea la Campionatul European.

Înainte de participarea la Europene, karateka şimleuani au şansa să efectueze o ultimă verificare la Baia Mare, în data de 12 noiembrie, când va avea loc Cupa Toamnei, competiţie organizată de ANAK şi CS Condor Baia Mare.

221 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE