Connect with us

Feminin

Olimpia Cluj întâlneşte „lanterna roşie”. AVANCRONICA ETAPEI a VII-a din LIGA 1 FEMININ


Etapa de la finele săptămânii propune patru meciuri, duelul dintre CFR Timişoara şi Vasas Femina Odorhei urmând a avea loc peste o săptămână şi jumătate


Au trecut deja şase etape din Liga 1 Feminin şi deja două echipe s-au separat faţă de restul echipelor. Pe primul loc se află, după cum se aştepta toată lumea, Olimpia Cluj. Multipla campioană a României are parte de un parcurs perfect, având şase victorii din tot atâtea posibile. În această rundă, clujencelor vor avea parte de un nou duel facil. Astfel, pe teren propriu, campioana României va primi vizita celor de la Fortuna Becicherecu Mic, altfel spus „lanterna roşie” a Ligii 1.

Pe locul secund, la doar trei puncte în spate se află CFR Timişoara, grupare care are o singură înfrângere, suferită în faţa liderului, dar care trage din greu pentru a rămâne în „coasta” Olimpiei. Gruparea de pe Bega nu va evolua la sfârşitul acestei săptămâni, iar duelul cu Vasas Femina Odorhei va avea loc în 15 noiembrie, de la ora 11.00.

O misiune mai uşoară pare să aibă şi ASA Târgu Mureş. Deşi se confruntă cu probleme financiare, gruparea târgmureşeană se situează pe locul 3, iar duminică va înfrunta în deplasare CS Real Craiova, formaţie aflată pe penultimul loc al clasamentului. Cel puţin din punct de vedere al poziţiei ocupate în clasament, ASA Târgu Mureş are toate şansele să obţină cele trei puncte.

Un duel interesant va avea loc între Asociaţia „Fotbal Club Fair-Play” şi Universitatea Alexandria. Cele două formaţii sunt vecine de clasament şi meciul este deschis oricărui rezultat. Să spunem că Universitatea Alexandria are a doua cea mai bună apărare din campionat, după Olimpia, şi este şi campioana egalurilor. În şase etape, gruparea din Alexandria a obţinut nu mai puţin de patru remize.

Un duel echilibrat va avea loc şi la Prundu Bârgăului, acolo unde echipa locală, Heniu, va primi vizita celor de la CSS Târgovişte. În cazul unei victorii, Heniu Prundu Bârgăului ar putea face rocadă în clasament cu gruparea din Târgovişte.


Meciurile etapei a VII-a vor avea loc duminică de la ora 11.00:

Olimpia Cluj – Fortuna Becicherecu Mic, sâmbătă, ora 15.00

Heniu Prundu Bârgăului – CSS Târgovişte

Asociaţia „Fotbal Club Fair-Play” – Universitatea Alexandria

Clubul Sportiv Real Craiova – ASA Târgu Mureş

CFR Timişoara – Vasas Femina Odorhei, 15 noiembrie, ora 11.00


 

124 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin