Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV! O camionetă încărcată cu lemne s-a răsturnat peste trei maşini în Zalău. GALERIE FOTO


O camionetă încărcată cu buşteni s-a răsturnat peste trei maşini într-o parcare de lângă benzinăria Lukoil din Zalău


Evenimentul s-a petrecut în această seară, la ora 20.00 în apropiere de benzinăria Lukoil, în zona Coada Lacului din Zalău.

Un bărbat de 60 de ani, din Zalau, conducea autoutilitara pe strada Corneliu Coposu. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns într-o parcare din apropierea benzinăriei Lukoil şi s-a răsturnat peste 3 autoturisme care se aflau parcate regulamentar.

Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. De asemenea, acesta a refuzat transportul la spital pentru investigaţii.

Autoutilitara era încărcată cu material lemnos, transportând mai mulţi buşteni. Camioneta era înmatriculată în judeţul Bihor.

Poliţia spune că toate documentele de transport lemne sunt valabile iar evenimentul va fi soluţionat ca tamponare.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj de la ISU Porolissum cu descarcerare.

“Ne-am deplast cu un echipaj de la descarcerare însă nu a mai fost nevoie de sprijinul nostru. Şoferul a refuzat inclusiv transportul la spital pentru că a reuşit să iasă pe picioarele sale din camionetă. A intervenit inclusiv un echipaj de la SMURD”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum.

La faţa locului a interevenit un echipaj de la Poliţia Rutieră, ambulanţă SMURD şi Poliţia Locală. Poliţiştii locali au dirijat circulaţia şi au asigurat zona.

Camioneta a rămas în parcare, urmând ca în orele următoare să fie tractată, la fel ca celelalte maşini care au fost avariate. Cel mai grav a fost distrusă o maşină de culoare galbenă pe care a căzut camioneta şi mai mulţi buşteni.

Şi cantitatea de lemne din camionetă se află încă în parcarea unde a avut loc incidentul rutier.

După cum arată scena accidentului rutier, şoferul se poate considera norocos pentru că a reuşit să iasă din cabină pe picioarele sale şi că nu a avut nevoie de intervenţia medicilor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj